ΜΑΚΑΜΠΙ Τ.Α. | Πνίνι: "Τρελοκομείο με τον Παναθηναϊκό"

Η Μακάμπι δεν χαρακτηρίζεται άδικα ως "ομάδα του λαού" και ο Γκάι Πνίνι προϊδέασε τον Παναθηναϊκό για την ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπίσει την Τρίτη (27/03) και την Πέμπτη (29/03) στη Nokia Arena.

Παναθηναϊκός θα νιώσει στην έδρα μας όπως κι εμείς στο ΟΑΚΑ. Αν αυτό το λέτε... τρελοκομείο,

ναι, θα είναι όπως είναι πάντα η ατμόσφαιρα στη Nokia Arena",δήλωσε αρχικά ο Πνίνι που στην συνέχεια πρόσθεσε:

"Ασφαλώς κι ελπίζω να δούμε τη Μακάμπι του δεύτερου αγώνα της σειράς κι όχι του πρώτου. Έχουμε δουλέψει σκληρά κι έχουμε προετοιμαστεί ακόμη και για να διορθώσουμε πράγματα που δεν κάναμε σωστά την Πέμπτη, παρότι κερδίσαμε. Το τρίτο παιχνίδι είναι τελείως διαφορετικό. Ελπίζω να φανούν στο παρκέ αυτά στα οποία δουλέψαμε και να παρουσιάσουμε το καλύτερό μας πρόσωπο".

Όσον αφορά για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σημείωσε πως "είναι αλήθεια πως ο Σάρας ήταν εξαιρετικός στα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς, όμως ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς παίκτες που θα πρέπει να σταματήσουμε κι στόχος μας είναι να τελειώσουμε τη σειρά στην έδρα μας".
Δηλώσεις όμως έκανε και ο Ντέβιν Σμιθ που σημείωσε πως "είναι ένα πολύ σημαντικό ματς και πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Μπορεί να είναι καλό για την ψυχολογία μας ότι παίξαμε ένα εξαιρετικό ματς την Πέμπτη, αλλά το ματς της Τρίτης είναι καινούριο και διαφορετικό. Και οι δύο ομάδες θέλουν πολύ τη νίκη. Θα γίνει μεγάλη μάχη. Κλειδί θα είναι ο έλεγχος του ρυθμού και των ριμπάουντ, ενώ θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε στην Ελλάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα