ΜΑΚΑΜΠΙ Τ.Α. | Σχορτσανίτης: "Εχω καλές αναμνήσεις από το ΟΑΚΑ"

Για την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ αλλά και και τις συμβουλές που έδωσε στους συμπαίκτες του μίλησε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης σε Ισραηλινούς δημοσιογράφους, πριν την προπόνηση της Δευτέρας.

"Σίγουρα περιμένω "καλή" υποδοχή, τόσο εγώ όσο και ο Θοδωρής (Παπαλουκάς)", είπε χαμογελώντας στους Ισραηλινούς ρεπόρτερ και πρόσθεσε: "Πάντως σέβομαι τον κόσμο του Παναθηναϊκού και την ομάδα του. Ό,τι κι αν συμβαίνει πάντα απολαμβάνω

να παίζω σε αυτό το γήπεδο. Είναι όμορφο να παίρνεις μέρος σε τέτοια παιχνίδια. Το ΟΑΚΑ είναι ένα γήπεδο από το οποίο έχω καλές αναμνήσεις, περισσότερες καλές. Θέλουμε τη νίκη και εγώ προσωπικά θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να φτάσουμε σε αυτό το στόχο".
Για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, είπε: "Δεν έχω να πω τίποτα για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Είναι σπουδαίος προπονητής, οι επιδόσεις και οι τίτλοι του τα λένε όλα".

Για τις συμβουλές που έδωσε στους συμπαίκτες του για την αντιμετώπιση της ατμόσφαιρας, δήλωσε: "Τους είπα να παίξουμε όπως πάντα, παρότι θα υπάρχει πίεση από την εξέδρα. Ορισμένες φορές, ωστόσο, το πλεονέκτημα έδρας μπορεί να αποδειχτεί μπούμερανγκ για μία ομάδα και να τη φορτώσει με άγχος".

Keywords
Τυχαία Θέματα