ΜΑΛΑΓΑ | Ρέπεσα: "Ματς ζωής ή θανάτου με Παναθηναϊκό"

Το τελευταίο της χαρτί για να μείνει ζωντανή στο "κόλπο" της πρόκρισης στα προημιτελικά της Ευρωλίγκα παίζει την Παρασκεύη (8/3, 20:45) κόντρα στον Παναθηναϊκό η Μάλαγα, σύμφωνα με τον προπονητή της, Γιασμίν Ρέπεσα, ο οποίος πιστεύει ότι αν η ομάδα του ηττηθεί τότε δεν θα καταφέρει να περάσει στους "8".

"Είναι σίγουρα ένα σημαντικό παιχνίδι για μας, αν θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε ελπίδες πρόκρισης. Μετά την ήττα μας από τη Ζαλγκίρις, ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό είναι για μας

ζωής ή θανάτου. Αν χάσουμε, ειλικρινά δεν πιστεύω πως θα μπορέσουμε να προκριθούμε", επισήμανε αρχικά ο Κροάτης τεχνικός και πρόσθεσε:

"Ετοιμαζόμαστε κανονικά για αυτό το ματς, θέλουμε να δείξουμε πως είμαστε καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Δεν είναι καλό να παίζεις τέτοια παιχνίδια απέναντι σε μια τόσο δυνατή ομάδα όπως ο Παναθηναϊκό. Θέλω να καλέσω τον κόσμο μας στο γήπεδο για να μας βοηθήσουν με την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν για να τα δώσουμε όλα για τη νίκη".

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Κρούνοσλαβ Σίμον, ο οποίος χαρακτήρισε "φονικό" το δίδυμο Διαμανίτης-Ούκιτς. "Είναι η τελευταία μας ευκαιρία να κρατήσουμε ζωντανές τις ελπίδες μας για πρόκριση στα προημιτελικά. Είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα. Ελπίζω να νικήσουμε και στη συνέχεια θα έχουμε τέσσερα παιχνίδια μπροστά μας για να συνεχίσουμε τη μάχη. Ήδη έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να νικήσουμε δυνατές ομάδες εντός κι εκτός έδρας. Όσο έχουμε πιθανότητες πρόκρισης, θα παλεύουμε. Ο Ούκιτς είναι πολύ καλός μου φίλος, ένας εξαιρετικός άνθρωπος και παίκτης. Αναδείχθηκε MVP στον τελικό του Κυπέλλου και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τον αντιμετωπίσουμε, τόσο αυτόν όσο και τον Διαμαντίδη, με τον οποίο συνθέτει ένα φονικό δίδυμο", ήταν τα λόγια του Κροάτη γκαρντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα