Μαρκόπουλος: "Μας κόστισαν τα λάθη"

Δίκαιη χαρακτήρισε την νίκη του ΑΓΟΡ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος ο οποίος τόνισε ότι τα λάθη των παικτών του σε κομβικό σημείο της αναμέτρησης κόστισαν στον "Δικέφαλο".

"Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο για τη νίκη του, η οποία ήταν δίκαιη. Εμείς κάναμε πάρα πολλά λάθη και δεν παίξαμε καθόλου καλό μπάσκετ. Στο 4ο δεκάλεπτο, όταν το Ρέθυμνο είχε πρόβλημα στο σκοράρισμα και θέλαμε να κάνουμε την αντεπίθεσή μας, χάσαμε 6 επιθετικά, γεγονός κομβικό στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Στη συνέχεια

κάναμε και λάθη στην επίθεση και όταν δεν είσαι δυνατός να κερδίσεις το δικό σου το ριμπάουντ και να φύγεις στον αιφνιδιασμό και να κάνεις ένα εύκολο καλάθι, αυτό σου κοστίζει", ήταν το σχόλιο του Σούλη Μαρκόπουλου μετά το τέλος της αναμέτρησης εναντίον του ΑΓΟΡ.

Από την πλευρά του ο Νίκος Καλλές δήλωσε: "Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο για τη νίκη του, καθώς ήταν ξεκάθαρο ότι ήθελε περισσότερο το ματς και αυτό φάνηκε στο παρκέ. Εμείς ακολουθήσαμε τις εντολές του προπονητή μας μόνο στο α’ δεκάλεπτο, αλλά όχι και στη συνέχεια. Επίσης, τα 26 λάθη που κάναμε είναι ανεπίτρεπτος αριθμός. Συνεχίζουμε, έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα Κυπέλλου και θέλουμε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για να προκριθούμε. Από κει και πέρα, στο επόμενο παιχνίδι για το πρωτάθλημα, θα κυνηγήσουμε μονο τη νίκη απέναντι στο Περιστέρι".

Keywords
Τυχαία Θέματα