Να... φορέσει Αρμάνι

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (23/2, 22:00, ΝΕΤ) στο ΟΑΚΑ την Αρμάνι Μιλάνο για την 5η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας και θέλει να... βάλει το καλό του κοστούμι, αλλά και να δείξει στον πρώην πράσινο, Αντώνη Φώτση, πόσο... κακός οικοδεσπότης είναι.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης έχουν

μοναδικό στόχο τη νίκη, η οποία θα τους εξασφαλίσει την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Μάλιστα, εφόσον αυτό το σενάριο πραγματοποιηθεί, τότε θα είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο έπειτα από σεζόν που έχουν κατακτήσει το τρόπαιο της Ευρωλίγκας.

Όσον αφορά την πρώτη θέση του έβδομου ομίλου, οι "πράσινοι" θα χρειαστεί να φύγουν με το διπλό από το Καζάν επικρατώντας της Ούνιξ την ερχόμενη Τετάρτη και έτσι θα αποφύγουν να αντιμετωπίσουν την Μπαρτσελόνα με μειονέκτημα έδρας στα play-off. Πάντως, για να χαθεί η πρόκριση θα χρειαστεί να γίνουν σημεία και τέρατα, καθώς θα πρέπει να ηττηθεί σήμερα με +21 από τη Μιλάνο και η Ούνιξ Καζάν να επικρατήσει της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στην Τουρκία.

Η... αρμάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα παραταχθεί με όλα τα αστέρια στη σύνθεσή της, αφού Μάικ Μπατίστ και Στίβεν Σμιθ αποθεραπεύτηκαν και θα δώσουν κανονικά το παρών. Ο κόσμος του "τριφυλλιού" θα αποτελέσει για ακόμα ένα ματς τον έκτο παίκτη, καθώς αναμένεται να υπάρξη κοσμοσυρροή στο γήπεδο προκειμένου οι φίλαθλοι της ομάδας να υποδεχτούν με θερμό χειροκρότημα τον Αντώνη Φώτση στην επιστροφή του ως αντίπαλος πλέον στο ΟΑΚΑ, όχι όμως και τον πρώην "ερυθρόλευκο" Γιάννη Μπουρούση, αλλά ούτε και τον Ντρου Νίκολας, ο οποίος αποδεσμεύτηκε προπαραμονή του ματς από τους Ιταλούς .

Η Αρμάνι Μιλάνο που δείχνει βελτιωμένη ελέω της επιστροφής του Μαλίκ Χέρστον στη δράση και της απόκτησης του Έρνεστ Μπρέμερ, παίζει απόψε το τελευταίο της χαρτί για πρόκριση, κάτι το οποίο όμως φαντάζει πολύ δύσκολο, αφού πρέπει πάρει τη νίκη με 21 πόντους διαφορά και ταυτόχρονα η Ούνιξ Καζάν να περάσει από την Πόλη.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Καρλ Γιούνγκεμπραντ (Φινλανδία), Χουάν Κάρλος Γκαρθία Γκονζάλεθ (Ισπανία) και Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία).

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας:

Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ-Ούνιξ Καζάν (20:00)

Καντού-Μπαρτσελόνα (21:45)

Ρεάλ Μαδρίτης-Ουνικάχα Μάλαγα (21:45)

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ζαλγκίρις Κάουνας (22:05)

Keywords
Τυχαία Θέματα