"Να γίνει θεσμός"

Η εκδήλωση της κοπής της πίτας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το μεσημέρι. Στην εκδήλωση συμμετείχαν όλα τα τμήματα της '' Ίκαροι Basketball Academy'' της πόλης των Σερρών ,τα αγωνιστικά τμήματα των Ικάρων ,του Πανσερραϊκού, της Α.Ε.Σ. και φυσικά η ανδρική ομάδα των Ικάρων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Ιωάννης Μωυσιάδης, ο Δήμαρχος Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Αθανάσιος Μπασδάνης , ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Θεόδωρος Μηλίδης ,ο αντιπρόεδρος του Αθλητικού οργανισμού κ. Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης ,

ο Πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Σ. κ. Χρήστος Μέγκλας και ο οικονομικός επόπτης του Ε.Β.Ε.Σ. Θωμάς Τενεκετζής.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε αγώνες μεταξύ των τμημάτων , διαγωνισμούς μεταξύ των παιδιών αλλά και των γονέων τους, κληρώσεις δώρων , με αποκορύφωμα στο τέλος της εκδήλωσης τους ολιγόλεπτους αγώνες των παιδιών της Ακαδημίας με τους αθλητές της ανδρικής ομάδας.

Το τυχερό κομμάτι πήρε η παιδική ομάδα του Πανσερραϊκού , ενώ κάθε τμήμα είχε από έναν τυχερό που κέρδισε από μια μπάλα μπάσκετ .Όλα τα παιδιά πήραν αναμνηστικά δώρα.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αριστείδης Αθανασιάδης τόνισε ότι σκοπός του συλλόγου είναι η καλλιέργεια του μπάσκετ στο νομό , η αθλητική διαπαιδαγώγηση των παιδιών, ζήτησε τη βοήθεια όλων των φορέων ώστε ο σύλλογος να πετύχει τους στόχους του και ευχήθηκε η εκδήλωση αυτή να γίνει θεσμός για το Σερραϊκό μπάσκετ.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. ευχαριστούν όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του συλλόγου , συγχαίρουν τον υπεύθυνο της Ίκαροι Basketball Academy κ. Παναγιώτη Σπανό για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα