Ναι επί μέρους, όχι στο σύνολο!

Το δυσάρεστο βέβαια είναι ότι και αρκετοί Βουλευτές θέλησαν να «ξεφύγουν» (πολλοί στήθηκαν τις δραματικές εκείνες ώρες στις τηλεοράσεις όχι για να δουν τα τεκταινόμενα στους δρόμους της Αθήνας, αλλά για να παρακολουθήσουν την εξέλιξη του ντέρμπι), αλλά αρνούμαι να ασχοληθώ με την περίπτωσή τους. Ετσι και αλλιώς έχει αποδειχθεί… κλινική!

Επηρεασμένη, πάντως, από τα «ναι» και τα –δυστυχώς- λιγότερα «όχι» που ακούστηκαν χθες στα έδρανα της βουλής, αποφάσισα

να κάνω την προσωπική μου ψηφοφορία για τα όσα μου άρεσαν και δεν μου άρεσαν στο μεγάλο ματς…

ΝΑΙ

Στο ότι το ΣΕΦ ήταν εκκλησία! Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ήταν άψογοι, ενώ δεν έπεσε ούτε… χαρτάκι στο παρκέ! Και για να σας προλάβω… Ναι, τα υβριστικά συνθήματα δεν έλειψαν, αλλά ένα βήμα την φορά είναι αρκετό… Θυμηθείτε πως μέχρι πριν λίγο καιρό έπεφταν ρουκέτες και αυτοσχέδιες βόμβες στα παρκέ των ΣΕΦ και ΟΑΚΑ.

ΝΑΙ

Στις αποδοκιμασίες των πολιτικών… Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει στα ελληνικά γήπεδα… Προφανώς ούτε η τελευταία… Αλλά ειδικά την συγκεκριμένη μέρα είχε ξεχωριστή σημασία γιατί ακόμη και όσοι δεν ήταν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση στην Ελλάδα, έδειξαν πως το μυαλό τους ήταν εκεί…

ΝΑΙ

Στο ότι τα ελληνόπουλα του Ολυμπιακού δίνονται ευκαιρίες και γίνονται μεγάλοι πρωταγωνιστές. Μετά τους Κώστα Παπανικολάου και Κώστα Σλούκα ήταν η σειρά του Βαγγέλη Μάντζαρη να «λάμψει»… Ευχή μας να ακολουθήσει σύντομα και ο Δημήτρης Κατσίβελης.

ΝΑΙ

Στο πολιτισμένο κλίμα που διατηρούν οι κουμπάροι και στα χαμόγελα που «σκάνε» ο ένας στον άλλο μετά από κάθε τους «μονομαχία».

ΝΑΙ

Στο «χορταστικό» παιχνίδι που πρόσφεραν οι δύο ομάδες στους φιλάθλους τους, είτε δια ζώσης είτε μέσω της τηλεόρασης. Κάποιοι βέβαια, όπως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης (φωτό), είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν εξτρά… θέαμα!

ΝΑΙ

Στο ότι αμέσως μετά τη νίκη και με δεδομένο ότι δεν πήραν την διαφορά, οι παίκτες του Ολυμπιακού απέφυγαν τις θριαμβολογίες και έστρεψαν όλη τους την προσοχή στο παιχνίδι με τον Κολοσσό, το οποίο πρέπει να κερδίσουν πάση θυσία για να έχει αξία ο άσσος στο ΣΕΦ επί των «πρασίνων».

ΝΑΙ

Στο ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν προσεύχονται για στραβοπάτημα των «ερυθρολεύκων» (χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι θα τους «χαλούσε»), αλλά εμφανίζονται ήδη αποφασισμένοι να επαναλάβουν το περσινό τους κατόρθωμα.

ΟΧΙ

Στο ότι οι διαιτητές (δικαίως ή αδίκως) ήταν τα βασικά πρόσωπα του αγώνα… Δεν αναφέρομαι στα σφυρίγματά τους κατά την διάρκεια του αγώνα, σκεπτόμενη ότι και τα λάθη μέρος του παιχνιδιού είναι. Όμως, ο κ.Σχινάς ήξερε εκ των προτέρων (για πολύ γνωστούς και συγκεκριμένους λόγους) ότι αποτελεί στόχο, παρόλα αυτά με την αντίδρασή του στο συμβάν με τον Μίλαν Τόμιτς δεν φρόντισε να προφυλάξει τον εαυτό του.

ΟΧΙ

Σε όσους καταφέρνουν να παρεισφρέουν στα αποδυτήρια υποδυόμενοι το

Keywords
Τυχαία Θέματα