ΝΟΤΟΣ | "Μπαμ" με Σοφρωνά και Παναγιωταράκο ο Παπάγος!

Ο Παπάγος επανήλθε στις Εθνικές κατηγορίες και στόχος του είναι όχι μόνο να παραμείνει, αλλά και να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται! Ετσι, προχώρησε σε ακόμη δύο προσθήκες που προκαλούν αίσθηση και αυτομάτως τον ανεβάζουν επίπεδο, "κλείνοντας" τους Ηλία Σοφρωνά και Πάνο Παναγιωταράκο!

Αμφότεροι οι δύο "μπόμπερ" αγωνίζονταν τη χρονιά που μας πέρασε στην Β' Εθνική και η παρουσία τους στο ρόστερ του Παπάγου αναμένεται να προσδώσει την απαιτούμενη ποιότητα και εμπειρία στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας, ώστε να πρωταγωνιστήσει στην επάνοδό της στην Γ'

Εθνική.

Ο Ηλίας Σοφρωνάς, έπειτα από ένα διάλειμμα δύο χρόνων, κατά τα οποία έπαιζε στην ΚΑΠ και πανηγύρισε ισάριθμες ανόδους, επιστρέφει στον Παπάγο, τη φανέλα του οποίου φόρεσε για τρία συναπτά έτη (2007-'10). Μάλιστα, για τον 26χρονο γκαρντ υπήρχε έντονο ενδιαφέρον από ομάδες της Β' Εθνικής, ωστόσο προτίμησε να... κατέβει κατηγορία, ώστε να συνδυάσει το μπάσκετ με τις σπουδές του.

Ο Πάνος Παναγιωταράκος, ο οποίος έχει φάει με το... κουτάλι τις Εθνικές κατηγορίες, τις τελευταίες δύο σεζόν αγωνιζόταν στην Ρόδο με τα χρώματα του Διαγόρα και αποφάσισε να επιστρέψει στην Αθήνα για λογαριασμό του Παπάγου.

Να σημειώσουμε ότι ο Γιώργος Γιαννιώδης, παρότι έχει συμφωνήσει με την ομάδα του Παπάγου, δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα συνεχίσει να παίζει μπάσκετ ή θα κρεμάσει τα παπούτσια του...

Keywords
Τυχαία Θέματα