ΝΟΤΟΣ | "Ευχαριστούμε και συνεχίστε έτσι"

Η Νίκη Αμαρουσίου επικράτησε του Γαλατσίου με 81-69 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής και η ομάδα εξήρε την παρουσία του κόσμου που γέμισε το γήπεδο, προτρέποντάς τους να συνεχίσουν να υποστηρίζουν την ομάδα με την ίδια θέρμη.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση:

"Η Νίκη Αμαρουσίου πραγματοποίησε ιδανική πρεμιέρα κόντρα στο σκληροτράχηλο Γαλάτσι επικρατώντας με 81-69 και δίχως αμφιβολία σημαντικό μερίδιο σε αυτό είχαν οι "κυανέρυθροι" φίλαθλοι που αποτέλεσαν τον έκτο παίκτη της ομάδας. Το κλειστό της Κοκκινιάς γέμισε απ' άκρη σ' άκρη, δεν έπεφτε... καρφίτσα! Οι φίλαθλοι που

κατέκλυσαν την έδρα της Νίκης, έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στο ματς και πρόσφεραν την έξτρα δύναμη που χρειάζονταν οι παίκτες του Μιχάλη Ραχωβίτσα αποδεικνύοντας περίτρανα ότι ΚΑΙ φέτος θα είμαστε ΟΛΟΙ μαζί μία γροθιά για την... ΝΙΚΗ μας!

Έτσι λοιπόν, η διοίκηση, οι παίκτες και οι προπονητές της Νίκης Αμαρουσίου το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να στείλουμε ένα τεράστιο "ευχαριστώ" στους πιστούς φίλους της αγαπημένης μας ομάδας οι οποίοι απέδειξαν με το "καλημέρα" ότι για ακόμη μία σεζόν θα είναι δυναμικά και... όπως μόνο αυτοί ξέρουν στο πλευρό της, αλλά και να τους προτρέψουμε να... συνεχίσουν έτσι μέχρι το τέλος και του φετινού όμορφου "ταξιδιού"!

ΟΛΟΙ μαζί για την... ΝΙΚΗ μας"!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα