ΝΟΤΟΣ | Επιστροφή Αλεξίου στον Ιωνικό

Με τα χρώματα του Ιωνικού θα αγωνίζεται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Γιώργος Αλεξίου, ο οποίος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του από την επιστροφή του στη Νίκαια.

Ο Αλεξίου χαρακτήρισε τον Ιωνικό ως μία «μια μεγάλη οικογένεια» και τόνισε πως θα κάνει «ο,τι καλύτερο μπορεί» για τη νέα του ομάδα.

Η ανακοίνωση του Ιωνικού αναφέρει:

"Με τη μεταγραφή του Γιώργου Αλεξίου (στη θέση του άσου) συνεχίζει ο Ιωνικός να κινείται

στο μεταγραφικό παζάρι.
Ο εν λόγω παίκτης, μόνον ξένος δεν είναι για τους ανθρώπους της ομάδας μας, καθ’ ότι είχε αγωνιστεί στον Ιωνικό την περίοδο 2009-2010 όπου η ομάδα υποβιβάστηκε στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Παρ’ όλα αυτά οι εμφανίσεις ήταν κατά γενική ομολογία πολύ θετικές ασχέτως του συλλογικού αποτελέσματος.
Εξάλλου, ο Αλεξίου πέρασε επιτυχώς τα επόμενα 2 χρόνια από Λιβαδειά και Πολυκράτη Σάμου, βοηθώντας να πραγματωθεί ο στόχος που είχε τεθεί στην κάθε ομάδα αντίστοιχα.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Γιώργος Αλεξίου μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, είπε για το ionikosbc.blogspot.com:

Πώς αισθάνεσαι που επέστρεψες και πάλι στον Ιωνικό;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον Ιωνικό. Θεωρώ το σύλλογο μια μεγάλη οικογένεια, με κουλτούρα, με ωραίο περιβάλλον, οικείο, ζεστό και αυτά ήταν που μέτρησαν και γι αυτό ήρθα».

Τι να περιμένει ο κόσμος της ομάδας από τον Γιώργο Αλεξίου;

«Θα ήθελα κιόλας να πω στον κόσμο πως από μεριάς μου θα κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ για να έχουμε μια καλύτερη χρονιά σε σχέση με το προηγούμενο πέρασμά μου που είναι και εύκολο και τα υπόλοιπα θα τα δείξουμε στο γήπεδο, τις Κυριακές».

Τέλος, ένα σύντομο σχόλιο για τη δυναμική του ομίλου που θα αγωνιστεί ο Ιωνικός στο επερχόμενο πρωτάθλημα.

«Είναι ένα πρωτάθλημα ιδιόρρυθμο. Υπάρχουν παιχνίδια που μπορεί να σε βγάλουν εκτός στόχων ή να καθορίσουν τους στόχους σου, αν δεν προσέξεις. Πρέπει να είμαστε σοβαροί την Κυριακή και κάθε βδομάδα να κάνουμε ταμείο και να καθορίζουμε τη συνέχεια».
Ως επιτροπή μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας, λοιπόν, καλωσορίζουμε εκ νέου τον αθλητή Αλεξίου και ευελπιστούμε να πετύχει τους προσωπικούς του στόχους μέσα από την επιτυχία του συλλόγου μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα