ΝΟΤΟΣ | Κορωπί: Επισημοποιήθηκε του Ατζαμόγλου

Με τα χρώματα του Κορωπίου θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Χάρης Ατζαμόγλου, καθώς ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος της ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών.



Η ανακοίνωση του Κορωπίου αναφέρει:

"Την υπογραφή του στο νέο συμφωνητικό με τον Γυμναστικό Σύλλογο Κορωπίου για την χρονιά 2013-2014, έβαλε ο Χάρης Ατζαμόγλου την Δευτέρα 22 Ιουλίου. Ο μεγάλος «άσσος» της ομάδος παρά τις πολλές και ιδιαίτερα υψηλές οικονομικά προτάσεις που δέχθηκε στο προηγούνενο χρονικό διάστημα δέν έβαλε κάτι διαφορετικό στο μυαλό του απο την παραμονή

στην ομάδα του Κορωπίου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.Είναι φυσικό άλλωστε όταν μια ομάδα διαθέτει κορυφαίους αθλητές για την κατηγορία και όχι μόνο, οι παίκτες της κάθε καλοκαίρι να δέχονται καταιγισμό προτάσεων για την μετακίνηση τους και είναι επιτυχία παράλληλα για την διοίκηση του Γ.Σ.Κ, να καταφέρνει να τους διατηρεί στο έμψυχο δυναμικό του με χαρακτηριστική θα έλεγε κανείς ευκολία. Μία ευκολία που πηγάζει απο την πίστη των ιδίων αυτών, μεγάλων αθλητών, για την δυναμική και την προοπτική του Γυμναστικού Συλλόγου Κορωπίου".

Keywords
Τυχαία Θέματα