ΝΟΤΟΣ | Κορωπί: Επισημοποιήθηκε του Νεδέλκου

Παίκτης του Κορωπίου είναι και επίσημα πλέον ο εξαιρετικά ταλαντούχος Στέφανος Νεδέλκος, με τη διοίκηση της ομάδας των Μεσογείων να ανακοινώνει την απόκτηση του μέχρι πρότινος φόργουορντ-γκαρντ του Ρέντη, καλωσορίζοντάς τον στην οικογένειά της.

Ο 21χρονος Νεδέλκος -που είχε συμφωνήσει σε όλα με το Κορωπί και έμεναν μόνο τα τυπικά της μετακίνησής του- είχε άφησε άριστες εντυπώσεις στον Νότη Κονδύλη ο οποίος πείστηκε απόλυτα ότι ο μέχρι πρότινος φόργουορντ-γκαρντ του Ρέντη έχει και παρόν αλλά και... μέλλον στην ομάδα του.

Η ανακοίνωση του Κορωπίου αναφέρει:

"Σε

μία εξαιρετικά σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο Γυμναστικός μας Σύλλογος καθώς απέκτησε τον πολύ ταλαντούχο και πολλά υποσχόμενο Νεδέλκο Στέφανο ο οποίος αγωνιζόταν την περσινή χρονιά με τα χρώματα του ΑΕ ΡΕΝΤΗ. Ο νεαρός αθλητής -γεννημένος στις 23/9/1991- κέρδισε τις εντυπώσεις με την αγωνιστική και όχι μόνο συμπεριφορά του στο διάστημα που συμμετείχε στην μεταβατική προετοιμασία της ομάδος και η εισήγηση του coach Κονδύλη υπήρξε κάτι περισσότερο απο θετική. Ο Στέφανος Νεδέλκος ξεκίνησε την ενασχόληση του με το μπάσκετ απο τις ακαδημίες του Κερκυραικού και αφού πέρασε απο Ιωνικό Νικαίας και Αε Ρέντη ήρθε στην ομάδα του Κορωπίου με σκοπό να γίνει ένας απο τους βασικότατους αθλητές για τα επόμενα χρόνια. Η επιτροπή Μπάσκετ του Γ.Σ.Κ τον καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδος και του εύχεται καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες".

Keywords
Τυχαία Θέματα