ΝΟΤΟΣ | "Κορωπιώτης" και ο Νεδέλκος!

Ακόμη μία... προσεγμένη κίνηση με βλέψεις όχι μόνο στο παρόν αλλά και στο μέλλον πραγματοποίησε το Κορωπί κάνοντας δικό του τον ταλαντούχο Στέφανο Νεδέλκο.

Ο 21χρονος φόργουορντ-γκαρντ, που την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑΝΑ με τη φανέλα της ΑΕ Ρέντη, δοκιμαζόταν εδώ και καιρό από τον Νότη Κονδύλη στον οποίο άφησε άριστες εντυπώσεις... αναγκάζοντάς τον να εισηγηθεί για την απόκτησή του.

Ο κόουτς Κονδύλης πιστεύει πολύ στις ικανότητες αλλά και την

εξέλιξη του Νεδέλκου. Συν τοις άλλοις, τον "κέρδισε" η συμπεριφορά, ο χαρακτήρας και η προσήλωση του παίκτη. Παρότι ο μέχρι πρότινος φόργουορντ-γκαρντ του Ρέντη είχε και άλλες προτάσεις στα χέρια του, ξεκαθάρισε ότι είναι διατεθειμένος να περιμένει όσο χρειαστεί ασχέτως με το αν θα αποκτηθεί ή όχι, γεγονός που μέτρησε υπέρ του... Βέβαια, τη θέση στο ρόστερ του -φιλόδοξου- Κορωπίου την κέρδισε με το "σπαθί" του αφού το χρονικό διάστημα που συμμετείχε στις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Νότη Κονδύλη έβγαλε... μάτια και απέδειξε ότι είναι ικανός να βοηθήσει ουσιαστικά στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα αθλητικό παίκτη με πλούσια φυσικά προσόντα και άκρως εξελίξιμο... Αυτή είναι η τρίτη κατά σειρά μεταγραφή του Κορωπίου μετά από εκείνη του Αλέξη Παπαγιαννάκου αλλά και το "μπαμ" με τον Γιώργο Τύρλα!

Keywords
Τυχαία Θέματα