ΝΟΤΟΣ | Πορφύρας: "Τα ψέμματα τελειώσανε"

Ο Πορφύρας υποδέχεται (04/03) τον Εργότελη και η ανάγκη της νίκης είναι επιτακτική για την ομάδα του Πειραιά που μετά την ολοκλήρωση 15 αγωνιστικών βρίσκεται στην δέκατη θέση του 2ου Ομίλου του Νότου της Γ΄Εθνικής.

Για τον λόγο και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ο Πορφύρας απεύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους του, ώστε να στηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών του Τάκη Καλαντζή.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Πορφύρα:

"Και τα ψέμματα τελειώσανε..

Επτά στροφές πριν από τον τερματισμό

του Πρωταθλήματος και ο Πορφύρας παίζει ίσως το τελευταίο του χαρτί την προσεχή Κυριακή με αντίπαλο τον Εργοτέλη στου Σαλπέα στις 5 μ.μ.

Άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη δεν υπάρχει για την ομάδα του Τάκη Καλαντζή, μιάς και ενδεχόμενη ήττα θα σημάνει τον πρόωρο επίλογο για την ομάδα μας που καλείται να ξεπεράσει τον εαυτόν της και να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες της αναλογούν και απομένουν, με στόχο την παραμονή της στην Γ΄Εθνική.

Η συμπαγής, δυναμική και όπως πάντα πολιτισμένη παρουσία των φίλων του ΑΟΦ Πορφύρας στον αγώνα θα στηρίξει τη δύσκολη προσπάθεια των παικτών της Ομάδας μας και του προπονητή τους για μία πετυχημένη εμφάνιση".

Keywords
Τυχαία Θέματα