ΝΟΤΟΣ | Στα Πατήσια το Εθνικός-Ιωνικός

Ο Εθνικός Πειραιώς και ο Ιωνικός Νικαίας θα… διασταυρώσουν τα ξίφη τους την Κυριακή (28/4, 17.00) σε αγώνα μπαράζ, με τον νικητή της αναμέτρησης να παίρνει την άνοδο στην Β’ Εθνική.


Η αναμέτρηση των δύο ιστορικών ομάδων του Πειραιά τελικά θα διεξαχθεί στο κλειστό του Σπόρτιγκ στα Πατήσια, το οποίο αναμένεται να γεμίσει από φίλους του Ιωνικού και του Εθνικού. Η περίπτωση το παιχνίδι να γίνει στο ΣΕΦ εξετάστηκε, αλλά τελικώς το ραντεβού

των ομάδων θα διεξαχθεί στα Πατήσια.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως μέσα σε διάστημα δύο ημερών στο κλειστό του Σπόρτιγκ θα διεξαχθούν ισάριθμα ματς που κρίνουν την άνοδο. Το πρώτο, όπως προαναφέραμε, είναι την Κυριακή (28/4) μεταξύ του Ιωνικού και του Εθνικού ενώ την Δευτέρα (29/4) ο Σπόρτιγκ θα φιλοξενήσει την Πεύκη στην τελευταία αγωνιστική της Α’ ΕΣΚΑ. Οι γηπεδούχοι θα πάρουν την άνοδο για την Γ΄ Εθνική σε περίπτωση που νικήσουν ή ηττηθούν με διαφορά μικρότερη ή ίση των δέκα πόντων. Αντιθέτως, η Πεύκη ψάχνει τη νίκη με διψήφια διαφορά πόντων για να πάρει εκείνη το απευθείας εισιτήριο για την Γ’ Εθνική.

Keywords
Τυχαία Θέματα