ΟΦΗ | Αιχμές προς Δαρλαμήτσο

Μέσω ανακοίνωσης της η ομάδα του ΟΦΗ αφήνει αιχμές για τη διαιτησία του κυρίου Δαρλαμήτσο στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου κόντρα στο Λαύριο (68-66).

Η ανακοίνωση της Κρητικής ομάδας έχει ως εξής:

«Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Παρ’ όλα αυτά εμείς πιστεύουμε ότι είναι ένα τυχαίο γεγονός. Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στην ιστορία και στον κόσμο του ΟΦΗ που υπηρετούμε και πρεσβεύουμε, να απαιτούμε την ίση μεταχείριση και να διαμαρτυρόμαστε όταν

δεν την έχουμε.

Για άλλη μια φορά λοιπόν και λυπούμαστε πολύ για αυτό, ο διαιτητής της αναμέτρησης της ομάδας μας με το Λαύριο, κύριος Δαρλαμήτσος, κατάφερε με τις λάθος αποφάσεις του και όχι μόνο, να διαμορφώσει την έκβαση και το αποτέλεσμα της.

Ο εν λόγω κύριος θα πρέπει να καταλάβει πως πρωταγωνιστές μέσα στο γήπεδο είναι οι αθλητές και όχι οι διαιτητές καθώς επίσης θα πρέπει να αλλάξει τον τρόπο συμπεριφοράς του. Μετά τον αλησμόνητο αγώνα με τον Ιωνικό Νικαίας, αρκετά χρόνια πριν που παραλίγο να στοιχίσει την άνοδο της ομάδας και που όλη η μπασκετική Ελλάδα ασχολήθηκε με τον συγκεκριμένο διαιτητή, για ακόμα μια φορά ο κύριος Δαρλαμήτσος δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Κύριοι της Επιτροπής Ορισμού θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε όπως ποτέ ο κύριος Δαρλαμήτσος δεν έχει οριστεί σε αγώνες της ομάδας μας εντός έδρας και γνωρίζουμε γιατί, το ίδιο να γίνει και για τους εκτός έδρας αγώνες. Τέλος, για να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τους κυρίους Παναγιώτου, Αναστόπουλο από τους οποίους δεν έχουμε κανένα παράπονο καθώς και να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα του Λαυρίου για τη νίκη της.

Υ.Γ. Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού, σας παρακαλούμε θερμά τρίτη να μην υπάρξει».

Keywords
Τυχαία Θέματα