ΟΦΗ | Χουγκάζ: "Πιστεύω στους παίκτες μου"

Αισιόδοξος για την πορεία του ΟΦΗ στις τελευταίες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Α2 εμφανίστηκε Κρις Χουγκαζ, που έδωσε και το σύνθημα νίκης ενόψει της αναμέτρησης (30/03) με το Λαύριο.

"Το πρωτάθλημα είναι στην τελική ευθεία. Όταν τελειώσει θα μπορούμε να πούμε περισσότερα για τη νέα χρονιά. Δεν μας απασχολεί αυτό τώρα. Είμαστε έξι βήματα πριν το τέλος και το μυαλό όλων μας είναι στα παιχνίδια που έχουμε. Όταν λυθούν τα κάποια προβλήματα που υπάρχουν

και μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα κάτσουμε να συζητήσουμε", απάντησε ο τεχνικός του ΟΦΗ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο gentikoule.gr όταν ρωτήθηκε για το αν έχουν γίνει συνομιλίες για να ανανεωθεί το συμβόλαιό του.

Όσον αφορά για το αν πιστεύει πως με νίκη επί του Λαυρίου "καθαρίζει" με την υπόθεση παραμονή σημείωσε πως "σίγουρα θέλουμε δύο νίκες για να καθαρίσουμε την παραμονή. Όσο γρηγορότερα τις πετύχουμε τόσο το καλύτερο. Αν νικήσουμε στο Λαύριο πάμε για αλλού. Είναι η τελευταία μας ευκαιρία για να γυρίσουμε όλο το πρωτάθλημα, που δεν είναι και εύκολο. Είχαμε ατυχίες και συνεχίζουμε να έχουμε όμως μπορούμε ακόμα να πάμε καλά στην συνέχεια".

Αναφερόμενος για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας δήλωσε: "Σίγουρα θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα όμως η ομάδα είχε πολλές ατυχίες από την αρχή της σεζόν. Έχουνε περάσει πολλά τα παιδιά μέσα στην σεζόν και αξίζουν πέρα για πέρα κάτι καλύτερο. Μέσα από τόσες δυσκολίες αν καταφέρουν να κάνουνε το come back πιστεύω πως μόνο αυτοί οι παίκτες θα μπορούσαν να το κάνουν. Πάντα πίστευα και πιστεύω στις δυνατότητες τους, άσχετα αν κάποιες φορές τούς έχω πιέσει".

Κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Κρις Χουγκάζ μίλησε για τον αγώνα με το Λαύριο: "Είναι μια καλή ομάδα που ξέρει να εκμεταλλεύεται στο έπακρον την έδρα της. Είναι από τις καλύτερες ομάδες εντός έδρας μαζί με τον Απόλλων και το δείχνει αυτό η μόλις μία εντός έδρας ήττα. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και έχουμε τις δυνατότητες για να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Το Λαύριο είναι μια ομάδα με έμπειρα παιδιά και ομοιογένεια. Θέλουμε να βάλουμε κάποια στοιχεία στο παιχνίδι μας και κάποια πράγματα για να φτάσουμε στη νίκη. Έχουμε πολλές δυνατότητες και μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα