ΟΦΗ | Συστράτευση δυνάμεων

Στην Α2 θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο ΟΦΗ, όπως αποφασίστηκε στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο "Γεντί Κουλέ".

Στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, οι άνθρωποι της ομάδας συμφώνησαν πως χρειάζεται να γίνει τεράστια προσπάθεια με το μπάτζετ να φτάνει τις 100 με 120 χιλιάδες ευρώ.

Επίσης αποφασίστηκε να συσταθεί μια 13μελής επιτροπή που θα αναλάβει να τρέξει όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα (ρόστερ, μπάτζετ, χορηγικό πλάνο, τεχνικό τιμ).

Μεταξύ αυτών βρίσκονται ο Μάνος Ξημέρης

αλλά και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Χρήστος Μιχαλόπουλος ο οποίος δήλωσε: "Οι οικονομικές συνθήκες είναι δύσκολες όμως δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ο ΟΦΗ θα πέσει στο τοπικό. Θα βοηθήσω οργανωτικά, συστρατεύομαι στο πλευρό του ΟΦΗ και εκφράζω την στενοχώρια μου για την απουσία όλων".

Παρών ήταν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Κλάδος που έστειλε το σύνθημα για ενότητα ανάμεσα στην ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη ενώ δήλωσε ότι θα συμπαρασταθεί στην προσπάθεια του τμήματος μπάσκετ.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ είπε χαρακτηριστικά: "Ο ΟΦΗ δεν ξεκινάει από το μείον όπως στο ποδόσφαιρο αλλά από το μηδέν. Χρειάζεται κατάθεση ψυχής από όλους και τις επιτυχίες με τα χαμόγελα δεν φέρνουν μόνο τα χρήματα. Δηλώνω παρών και θα είμαι δίπλα στην προσπάθεια που θα κάνει το τμήμα μπάσκετ. Ερασιτέχνης και ΠΑΕ είναι ένα".

Πηγή: gentikoule.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα