ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Αγγελόπουλοι: "Το χαρήκαμε περισσότερο από όλους"

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος χάρηκαν με την ψυχή τους την πρόκριση στο φάιναλ-φορ και τόνισαν η συνταγή της επιτυχίας δεν ήταν θέμα τύχης.



"Τη νίκη και την πρόκριση είτε ως πρόεδροι είτε ως οπαδοί, την χαρήκαμε περισσότερο από όλους. Ο λόγος είναι απλός για αυτά που έχουμε κάνει τόσα χρόνια, για όλες τις δυσκολίες και για
την δυσκολία του επιτεύγματος. Η συνταγή για την πρόκριση στο Φάιναλ-φορ δεν έτυχε αλλά πέτυχε", όσα ήταν τα δήλωσαν αρχικά οι ισχυροί άνδρες της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ.

Για τα

όσα είχε δηλώσει ο Θανάσης Γιαννακόπουλος η απάντηση ήταν σαφής: "Δεν πρόκειται να σχολιάσω αυτά που έχει πει ο Θανάσης σε αυτή τη βραδιά πρόκρισης. Απαξιώ".

Για το γεγονός ότι το φάιναλ-φορ γίνεται στην Κωνσταντινούπολη: "Σίγουρα για έμας έχεις κάποιους συμβολισμούς, γιατί η σχέση της οικογένειάς μας τόσο με το Πατριαρχείο, όσο και με την Κωνσταντινούπολη είναι γνωστή".

Για το αν νιώθουν δικαιωμένοι: "Ακόμα έχουμε δρόμο μπροστά μας, έχουμε το φάιναλ-φορ αλλά και τους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος".
Για το τι ελπίζουν να κάνει ο Ολυμπιακός στην Κωνσταντινούπολη: "Εμεις πάμε ως αουτσάιντερ. Υπάρχουν τα φαβορί, όπως είναι η ΤΣΣΚΑ και η Μπαρτσελόνα".

Keywords
Τυχαία Θέματα