ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Αντιτς: “Ιδια χημεία και τους οπαδούς στο πλευρό μας” (vid)

Ο Πέρο Αντιτς αποκρυπτογράφησε τον φετινό Ολυμπιακό, μίλησε για τους Γιώργο Μπαρτζώκα, Στράτο Περπέρογλου και Δημήτρη Μαυροειδή και τόνισε ότι για να βρεθούν οι Πειραιώτες στο φάιναλ φορ του Λονδίνου πρέπει να έχουν την ίδια χημεία με πέρσι και τους “ερυθρόλευκους” φιλάθλους στο πλευρό τους.

Ο Σκοπιανός φόργουορντ του Ολυμπιακού παραχώρησε συνέντευξη στην

επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας και αρχικά μίλησε για την κατάκτηση της ευρωπαϊκής κορυφής την περσινή σεζόν:

"Είναι μεγάλη ευθύνη για όλους μας. Είναι ένα θαυμάσιο συναίσθημα αλλά πρέπει να το αφήσουμε αυτό πίσω. Πρέπει με πολύ προπόνηση να αποδείξουμε ότι δεν φτάσαμε εκεί από ατύχημα την περσινή σεζόν και ότι δουλέψαμε σκληρά. Θα προσπαθήσουμε να το επαναλάβουμε αυτό και φέτος".

Στη συνέχεια, ο έμπειρος φόργουορντ ρωτήθηκε για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία των Πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδος. "Το καλό πράγμα που είναι θετικό για μας είναι ότι έχουμε το 90% της ομάδας ίδιο και η χημεία είναι εύκολη να αναγνωριστεί από τον προπονητή μας. Κάθε προπονητής θέλει να βάλει τα δικά του πράγματα στο παιχνίδι μιας ομάδας, αλλά εμείς έχουμε ήδη ένα τρόπο παιχνιδιού και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, είναι ένας τεχνικός που είναι έτοιμος για την δοκιμασία της Ευρωλίγκας. Θα είναι ενδιαφέρον λοιπόν να προπονηθούμε μαζί του. Είναι ένας φιλόδοξος προπονητής, νεαρός που για πρώτη φορά έρχεται σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός και πιστεύω πως θα τα πάει καλά αυτή την σεζόν".

Ο Περο Αντιτς σχολίασε στη συνέχεια την απόκτηση των Δημήτρη Μαυροειδή και Στράτου Περπέρογλου από τους Πειραιώτες. "Ο Στράτος Περπέρογλου μας δημιούργησε αρκετά προβλήματα την περσινή σεζόν. Τον γνωρίζω από την περίοδο που αγωνιζόμουν με την ΑΕΚ, αρκετό χρόνο πίσω όταν ήμουν μικρός. Για μένα είναι ένα από τα καλύτερα «τριάρια» στην Ευρώπη και για αυτό θα μας βοηθήσει πολύ.Τώρα ο Δημήτρης (σ.σ: Μαυροειδής) είναι ένας μεγάλος πολεμιστής που θα αφήσει και την τελευταία του πνοή. Θα μας βοηθήσει πολύ στο rotation και βασικά γεμίσαμε το ρόστερ μας με παίκτες ποιότητας".


Σε ό,τι έχει να κάνει με την πρώτη φάση της Ευρωλίγκας και τον όμιλο στον οποίο βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο Πέρο Άντιτς ήταν ξεκάθαρος. "Θα είναι μία δύσκολη σεζόν με πολλά παιχνίδια και αρκετά «κολλητά» ταξίδια. Μπορεί να παίζουμε ανάμεσα σε δύο μέρες αγώνα για το ελληνικό πρωτάθλημα και για την Ευρωλίγκα. Τώρα αναφορικά με τον όμιλο μας έχουμε τις πιθανότητες μας, όπως και κάθε ομάδα. Δεν θέλω όμως να κάνω κάποιο προγνωστικό για το σε ποια θέση θα τερματίσουμε ή τίποτα άλλο, γιατί συνήθως όταν το κάνεις συμβαίνει το αντίθετο. Θα πάμε βήμα-βήμα, θα παλέψουμε σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα και η επιτυχία σίγουρα θα είναι στο πλευρό μας".


Οι Πειραιώτες θέλουν και φέτος να βρεθούν στο Final Four και ο Σκοπιανός φόργουορντ αποκάλυψε τα στοιχεία θα πρέπει να έχουν οι "ερυθρόλευκοι" για να δώσουν το παρών στο Λονδίνο. "Η ίδια χημεία, το ίδιο πνεύμα αγωνιστικότητας και οι πιστοί οπαδοί μας που είναι ο έκτος παίκτης μας".

<

Keywords
Τυχαία Θέματα