ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Γκετσεβίτσιους: "Μου έχουν πει ότι με χρειάζονται..."

Καμία πρόθεση να αποδεσμεύσει τον Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους έχει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Λιθουανού σούτινγκ γκαρντ, ο οποίος τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι του εξήγησαν ότι τον χρειάζονται στην ομάδα και ο ίδιος από την πλευρά του θα συνεχίσει να κάνει αυτό που ξέρει καλά μέσα στο παρκέ.

"Φέτος δεν παίζω πολύ, αλλά κάνω υπομονή κι όταν παίρνω την ευκαιρία κάνω αυτό που ξέρω. Από την ομάδα μού έχουν πει ότι δεν θα με αντικαταστήσουν. Ότι δεν έχουν πρόθεση να με αποδεσμεύσουν και ότι με χρειάζονται.

Εγώ συνεχίζω να κάνω τη δουλειά μου, όπως κάθε μέρα", υποστήριξε ο άσος των Πειραιωτών μιλώντας στον Τύπο της πατρίδας του.

Σχετικά με το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις, σχολίασε: "Είχαμε προετοιμαστεί καλά για το παιχνίδι και είμαστε σε καλή κατάσταση. Η καλή μας άμυνα ήταν το κλειδί για τη νίκη, αλλά ήμασταν εξίσου αποτελεσματικοί και στην επίθεση. Δεν αρχίσαμε καλά τη σεζόν, χάσαμε δύο συνεχή ματς με μεγάλη διαφορά, αλλά μετά την ήττα μας στο ΣΕΦ από τη Ζαλγκίρις έπρεπε να ξυπνήσουμε. Πλέον όλα είναι καλά".

Ερωτηθείς αν μένει στην ομάδα του η πικρία που δεν υπερκαλύφθηκε η διαφορά των 18 πόντων από το πρώτο παιχνίδι, απάντησε: "Όχι, δεν μας πειράζει αυτό. Θέλαμε να κερδίσουμε και τα καταφέραμε. Απομένουν ακόμη δύο παιχνίδια και θέλουμε να πάρουμε ισάριθμες νίκες. Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία αν θα είσαι πρώτος ή δεύτερος, γιατί ακολουθούν άλλα 14 ματς στο Top 16 και εκεί αρχίζεις από το μηδέν".

Keywords
Τυχαία Θέματα