ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Και τώρα η Σιένα!

Χωρίς να δείξει το καλό του πρόσωπο, ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε άνευρος αλλά έκανε το καθήκον του απέναντι στον μαχητικό Πανιώνιο, επικρατώντας με 73-64. Πλέον οι "ερυθρόλευκοι" στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα κόντρα στην Σιένα.

Νωθρό ήταν το ξεκίνημα για τους «ερυθρόλευκους», με τον Πανιώνιο να στέκεται πολύ καλά μέσα στο παρκέ. Ο Ολυμπιακός κυρίως από τους πόντους που του έδωσαν οι Σπανούλης

και Σλούκας έκλεισε την πρώτη περίοδο με ένα μικρό προβάδισμα τριών πόντων (17-14).

Ο Πανιώνιος πήρε κεφάλι για πρώτη φορά στο σκορ με το ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου με 18-19, ύστερα από εύστοχο τρίποντο του Μπάρλου. Οι δύο ομάδες συνέχισαν να πηγαίνουν χέρι-χέρι στο σκορ, με κυρίαρχο χαρακτηριστικό του αγώνα τα πολλά λάθη που έγιναν εκατέρωθεν. Οι γηπεδούχοι με ένα επιθετικό ξέσπασμα στο τελευταίο λεπτό της περιόδου, πήραν προβάδισμα 37-31, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου, ο Πανιώνιος εκμεταλλευόμενος το γεγονός της έλλειψης ρυθμού από τους παίκτες του Ντούσαν Ιβκοβιτς, έφερε το παιχνίδι στα ίσια με 41-41 στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης. Με τον Γιώργο Πρίντεζη αλλά και τον Έισι Λο, ο οποίος έκανε την επάνεμφάνισή του μετά τον τραυματισμό του, για οδηγούς ο Ολυμπιακός έκλεισε την τρίτη περίοδο με 58-54.

Με τον Τζόι Ντόρσεϊ να μπαίνει ζεστός στην τέταρτη περίοδο, ο Ολυμπιακός έχτισε μια διαφορά δώδεκα πόντων (66-54) στο 33ο λεπτό. Ο Βασίλης Σπανούλης σε μια προσπάθεια για λέι-απ στο 34ο λεπτό και μετά από το μαρκάρισμα του Μπίλι Κιζ, έπεσε άτσαλα στο παρκέ και αποχώρησε από το παιχνίδι, χωρίς όμως να δείχνει ότι έχει τραυματιστεί σοβαρά. Ο Ολυμπιακός δεν έπιασε υψηλά επίπεδα απόδοσης και παρότι υπέπεσε σε πολλά λάθη, πήρε τελικά τη νίκη με 73-64.

Keywords
Τυχαία Θέματα