ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Κοιτάζουν Καϊμακόγλου στον Πειραιά

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού φαίνεται πως έχει μπει ο Κώστας Καϊμακόγλου, με τη διοίκηση των "ερυθρόλευκων" να εξετάζει την περίπτωση απόκτησής του.

Ο 29χρονος φόργουορντ του Παναθηναϊκού είχε συνάντηση με τους ιθύνοντες των "πράσινων" για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, ωστόσο δεν βρέθηκε η χρυσή τομή αφού διαπιστώθηκε

διαφορά στο οικονομικό κομμάτι. Αυτό σκοπεύει να επωφεληθεί και η ομάδα του Πειραιά, η οποία περιμένει στη γωνιά για να... αρπάξει τον διεθνή άσο, με το "τριφύλλι", όμως, να μην έχει πει προς το παρόν την τελευταία του λέξη για τον διατηρήσει στο ρόστερ του.

Παράλληλα, οι Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης συνεχίζουν να αναζητούν αξιόλογους Έλληνες παίκτες, με τις περιπτώσεις του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς και του Βασίλη Καββαδά του Πανιωνίου να βρίσκονται στο μικροσκόπιο των "ερυθρόλευκων". Αντίθετα, το ενδεχόμενο απόκτησης του Δημήτρη Μαυροειδή απομακρύνεται, διότι υπάρχει διαφορά στο οικονομικό.

Να σημειώσουμε ότι την επόμενη εβδομάδα θα γνωρίζουμε περισσότερα πράγματα για τον προπονητή που θα είναι ο διάδοχος του Ντούσαν Ίβκοβιτς στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, με τα ονόματα των Φλέμινγκ, Τρινκιέρι, Μαχμούτι, Κατσικάρη, Ζούρου και Σφαιρόπουλου να έχουν πέσει στο τραπέζι, αλλά την ΚΑΕ να μην έχει κάνει ακόμα την τελική της επιλογή.

Keywords
Τυχαία Θέματα