ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Λο: "Είμαι καλύτερα"

Ο Ολυμπιακός θα στερηθεί τις "υπηρεσίες" του Μίρζα Μπέγκιτς ενώ αμφίβολος είναι και ο Εϊσι Λο ο οποίος όμως προπονήθηκε κανονικά σήμερα ενώ τόνισε πως αισθάνεται πολύ καλύτερα.

"Την Τετάρτη (15/10) έκανα την πρώτη μου προπόνηση μαζί με την ομάδα, είμαι καλύτερα και σιγά-σιγά μπαίνω στους κανονικούς ρυθμούς. Δοκιμάζω το πόδι μου αυτές τις μέρες, ώστε να δούμε το κατά πόσο μπορεί να αντεπεξέλθω στις προπονήσεις, ώστε να είμαι σε θέση να αγωνιστώ με τη Μάλαγα. Θα δούμε

πώς θα τα πάω και σήμερα", δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αντίπαλο των Πρωταθλητών Ευρώπης στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας πως "στο video που είδαμε παρατηρήσαμε πως πρόκειται για μία ομάδα που της αρέσει να παίζει γρήγορο μπάσκετ, όπως αρέσει και σε εμάς. Το ισπανικό πρωτάθλημα, το οποίο είναι το πιο δυνατό στην Ευρώπη, οπότε πρόκειται για μία καλή ομάδα. Περιμένουμε μία ανταγωνιστικό αντίπαλο και ένα δύσκολο ματς. Σίγουρα θέλουν να έρθουν ώστε να πάρουν τη νίκη".

Τέλος, ο Έισι Λο είπε: "Είναι μία εντελώς διαφορετική ομάδα σε σχέση με τον Παναθηναϊκό. Η Μάλαγα παίζει αρκετά διαφορετικό μπάσκετ. Με τον τρόπο που αγωνίζεται η Μάλαγα μπορεί να σου δώσει την ευκαιρία να βρεις ρυθμό στο παιχνίδι σου. Ο Παναθηναϊκός έχει άλλη νοοτροπία, αρκετά διαφορετική, οπότε περιμένουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι".

Από την άλλη πλευρά ο Κώστας Σλούκας είπε: "Παίζουμε στην έδρα μας με μία πολύ καλή ομάδα, όπως είναι η Μάλαγα. Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κερδίσουμε, έστω και με ένα πόντο. Έχουμε επισημάνει ότι είναι νωρίς ακόμα για να είναι έτοιμη η ομάδα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίρνουμε αποτελέσματα. Αυτό το κάναμε με τον Παναθηναϊκό και τώρα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι με τη Μάλαγα. Έχουμε δει πώς παίζουν. Είναι η κλασική ισπανική ομάδα. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και με τη βοήθεια του κόσμου να πάρουμε τη νίκη", δήλωσε αρχικά ο διεθνής γκαρντ, ο οποίος στην συνέχεια αναφέρθηκε στον προπονητή της Ουνικάχα Μάλαγα, Χοάν Πλάθα:

"Είναι πολύ καλός στην αρχή της σεζόν. Πέρυσι από την Ζαλγκίρις είχαμε χάσει σχετικά εύκολα στην αρχή της σεζόν. Ξεκινάει κάτι καινούριο αύριο (σ.σ18/10) και πρέπει να είμαστε έτοιμοι".

Keywords
Τυχαία Θέματα