ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Νέο «φύλλο» από «Παπ», συνεχίζεται το «πόκερ»

Σε… σκληρό πόκερ εξελίσσονται οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τον Κώστα Παπανικολάου για την επέκταση της συνεργασίας τους και σύμφωνα με τα νέα δεδομένα παρατηρείται μεγάλη διαφορά στο buy-out που θα επιτρέπει στον παίκτη να φύγει στο ΝΒΑ.

Η αρχική πρόταση της πλευράς του Κώστα Παπανικολάου δεν βρήκε σύμφωνο τον Ολυμπιακό,

με τους εκπροσώπους, όμως, του Ελληνα άσου να επανέρχονται στο… τραπέζι των διαπραγματεύσεων λίγες ώρες αργότερα και να καταθέτουν νέα.

Η πλευρά του «Παπ» έριξε τις αρχικές της απαιτήσεις, ζητώντας τριετές συμβόλαιο με τις συνολικές του διεθνή φόργουορντ να είναι στα 4 εκατομμύρια ευρώ και να προβλέπεται buy-out 300.00 ευρώ για το ΝΒΑ. Στο θέμα του buy-out παρατηρείται μεγάλη διαφορά, καθώς ο Ολυμπιακός δεν «καλύπτεται» με το συγκεκριμένο πόσο. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως οι Πρωταθλητές Ευρώπης αποδέχονται και τους υπόλοιπους οικονομικούς όρους που θέτει ο παίκτης ενώ πάντα στην γωνία περιμένουν και οι Ισπανοί.

Η Μπαρτσελόνα έχει καταθέσει την πρότασή της, ώστε να ντύσει τον «Παπ» στα μπλαουγκράνα, αλλά και ακόμα κι αν την αποδεχτούν οι «ερυθρόλευκοι», πρέπει μετά να τα βρει με τον παίκτη καλύπτοντας τις οικονομικές τους απαιτήσεις. Οι Καταλανοί προσφερούν στον Παπανικολάου συμβόλαιο για δύο ή τρία χρόνια, με τις ετήσιες απολαβές του να είναι στο ένα εκατομμύριο ευρώ. Εξελίξεις στο θέμα της επέκτασης ή μη της συνεργασίας των δύο πλευρών αναμένονται την Παρασκευή (19/7), με την... παρτίδα πόκερ να συνεχίζεται, καθώς δεν έχουν μοιραστεί ακόμα όλα τα... φύλλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα