ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Παπανικολάου: "Η άμυνα δίνει πρωταθλήματα"

Ο Κώστας Παπανικολάου (16π., 5/5 διπ., 2/2 τριπ.) ήταν ο εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού στη νίκη επί του Αρη και στις δηλώσεις του μετά την λήξη της αναμέτρησης, με την οποία οποία ολοκληρώθηκε η 8η αγωνιστική της Α1, στάθηκε στην άμυνα των πρωταθλητών Ευρώπης.

"Είναι πολύ σημαντικό σε κάθε παιχνίδι να σέβεσαι τον αντίπαλο που έχεις απέναντί σου και να μην υποτιμάς τον αγώνα. Εμείς σήμερα ξεκινήσαμε νωθρά, όμως συμμορφωθήκαμε αρκετά στην άμυνα. Στην συνέχεια μπήκαν κάποια σημαντικά καλάθια και έτσι

φτάσαμε σε αυτό το σκορ", δήλωσε αρχικά ο διεθνής φόργουορντ και στη συνέχεια πρόσθεσε πως "θα πω ένα ρητό που λέμε στο μπάσκετ: «Η επίθεση δίνει νίκες, η άμυνα όμως δίνει πρωταθλήματα». Αυτό θέλουμε και εμείς".

Οσον αφορά για το αν ο Ολυμπιακός θα τερματίσει στην 1η θέση του Γ' Ομίλου της Ευρωλίγκα ανέφερε πως "Κάθε πράγμα στον καιρό του. Εμείς πρώτα βλέπουμε την Τσεντεβίτα και από αύριο ξεκινάμε δουλειά για αυτό το ματς. Εχουμε ακόμα δύο παιχνίδια και έπειτα θα κάνουμε τον απολογισμό μας, θα δούμε τότε πώς θα έχει τελειώσει ο Ομιλος και θα δούμε την συνέχεια μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα