ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Πέτγουεϊ: «Ο Ολυμπιακός έχει το μέλι…»

Ο Ολυμπιακός άνοιξε λογαριασμό στο φετινό μεταγραφικό παζάρι με την απόκτηση του Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος για ακόμη μία φορά δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νέα σελίδα της καριέρας ενώ δεν παρέλειψε να στείλει και το μήνυμά του στους φίλους των πρωταθλητών Ευρώπης.


«Θα ήθελα να είμαι η ευχάριστη έκπληξη της Ευρωλίγκας», είπε μεταξύ άλλων ο Αμερικανός άσος στην εφημερίδα «Γαύρος» και στην συνέχεια πρόσθεσε πως «ο Ολυμπιακός

έχει το μέλι και όλοι θέλουν να τον ξεκάνουν για να το πάρουν αυτοί. Απλά τους ενημερώνω πως δεν θα είναι εύκολο για αυτούς».

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ αναφέρθηκε και στον Βασίλη Σπανούλη: «Εχω μάθει πως ο Σπανούλης προπονείται σαν τρελός. Αν, λοιπόν, βλέπω τον ηγέτη της ομάδας να γυμνάζεται τόσο έντονα, δεν θα έχω παρά να κάνω ακριβώς το ίδιο».

Για τις «αιώνιες» μάχες μέσα στην ρακέτα τόνισε: «Εγώ, ο Ντάνστον και ο Σίμονς αντίπαλοι των Λάσμε και Γκιστ. Θα έχει ενδιαφέρον η μάχη της ρακέτας».

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, όμως, έστειλε το μήνυμά του και στους φίλους των πρωταθλητών Ευρώπης λέγοντας ότι «την επόμενη φορά που θα τραγουδήσω, θα είναι όταν πάρουμε το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Τότε θα ξανατραγουδήσω για τους οπαδούς μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα