ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Πρίντεζης: "Oλα εξαρτώνται από εμάς"

O Ολυμπιακός έκανε το 2-0 επί της Εφές και πλέον έχει τρία... ματς μπολ για να πάρει την πρόκριση για το φάιναλ φορ, αλλά ο Γιώργος Πρίντεζης κράτησε χαμηλούς τόνους ενόψει της συνέχειας της σειράς.


"Στην Τουρκία είναι ένα άλλο παιχνίδι, μία διαφορετική ομάδα η Εφές. Πρέπει να πάμε εκεί και να νικήσουμε. Όλα εξαρτώνται από εμάς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να επιβάλλουμε

τον ρυθμό μας. Η σειρά έχει ακόμα μέλλον, ασχέτως αν είναι το 2-0. Αν πάρουν το επόμενο ματς, θα τους δώσει το κίνητρο να πάρουν και το τέταρτο, και αυτό θα τους δώσει μεγάλη ψυχολογική αβάντζα", ανέφερε αρχικά ο διεθνής φόργουορντ ενώ στη συνέχεια δήλωσε ότι "είναι μία πολύ σημαντική νίκη, το δεύτερο παιχνίδι κρύβει ακόμα μεγαλύτερες παγίδες, διότι η Εφές ήταν να τα δώσει όλα για όλα".

Παράλληλα, ο Γιώργος Πρίντεζης σημείωσε πως "υπάρχει προγραμματισμός, γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά από την αρχή της χρονιάς", ενώ τέλος ανέφερε ότι "η ομάδα ακόμα και όταν δεν παίζει καλά πρέπει να νικάει. Πρέπει να καταφέρνεις να νικάς".

Keywords
Τυχαία Θέματα