ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Προχωρά για Χαρίση

Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να βρει την χρυσή τομή με τον Πανιώνιο για τη μεταγραφή του Βασίλη Καββαδά και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν άλλες περιπτώσεις παικτών, ώστε να ενισχύσουν την φροντ λάιν τους.

Το όνομα του Κώστα Χαρίση είναι το αμέσως επόμενο στη λίστα του Γιώργου Μπαρτζώκα, με τους πρωταθλητές Ευρώπης να κινούνται πλέον για την απόκτησή του. Ο 33χρονος σέντερ προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν με τον Κολοσσό - με την φανέλα του οποίου αγωνίζεται από το 2008 – και το ενδιαφέρον

του Ολυμπιακού στρέφεται πλέον προς το πρόσωπό του. Την περασμένη σεζόν είχε μέσο όρο 7.3 πόντους και 3.7 ριμπάουντ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ενώ στα πλέι οφ συνέβαλλε στις προσπάθειες των «θαλασσί» με 5.5 πόντους και 3.5 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Οσον αφορά τις εξελίξεις στο θέμα του Βασίλη Καββαδά, αυτές δρομολογούνται για το επόμενο καλοκαίρι. Δεν πρέπει να αποκλειστεί όμως το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να συμφωνήσει με τον Πανιώνιο και τον παίκτη από τώρα και ο Καββαδάς να παραμείνει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης ως δανεικός και ενταχθεί στις τάξεις των πρωταθλητών Ευρώπης το επόμενο καλοκαίρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα