ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Σε πρώτο πλάνο Ντόρσεϊ και "τριάρι"

Το ρόστερ του Ολυμπιακού συμπληρώνεται σιγά-σιγά, καθώς χθες συμφώνησε για διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δημήτρη Μαυροειδή και πλέον οι ερυθρόλευκοι στρέφουν την προσοχή τους στο θέμα του Τζόι Ντόρσεϊ, αλλά και στην απόκτηση ενός παίκτη στη θέση 3.

Ο Έλληνας σέντερ βρισκόταν κοντά στον Παναθηναϊκό, ωστόσο ζύγισε τις επιλογές του και τελικά διάλεξε… Πειραιά. Ο 27χρονος άσος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου

θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια στους Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης, με τις οικονομικές του απολαβές να φτάνουν περίπου τις 750.000 ευρώ.

Συνεπώς, στο Λιμάνι περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τον Ντόρσεϊ, ο οποίος βρίσκεται στις ΗΠΑ και δοκιμάζεται στους Μαϊάμι Χιτ, ενώ στόχος είναι και η προσθήκη ενός τριαριού, αφού εκεί έχει μείνει μόνο ο Κώστας Παπανικολάου. Ο Ολυμπιακός καραδοκεί στη γωνία για τον Στράτο Περπέρογλου, που πάντως οδεύει προς Καζάν, και γι’ αυτό είναι λίγες οι πιθανότητες να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Οι άνθρωποι που τρέχουν το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας ψάχνουν τους κατάλληλους παίκτες στην αγορά, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα προχωρήσουν σε κάποια βεβιασμένη επιλογή, ενώ δεν υπάρχει και πρόβλημα με τις θέσεις των ξένων. Από τη στιγμή που οι Χάινς και Λο παραμένουν, τότε οι Πειραιώτες έχουν τη δυνατότητα να ενισχυθούν με δύο ακόμη Αμερικανούς, αφού το καθεστώς της αναλογίας ξένων-κοινοτικών θα αλλάξει φέτος από 3-3 σε 4-2, με τους Γκετσεβίτσιους και Άντιτς να καλύπτουν τις δύο θέσεις των κοινοτικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα