ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Σπανούλης: "Από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης" (Vid)

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν για ακόμη μία φορά ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού, με τον αρχηγό των πρωταθλητών Ευρώπης να μην στέκεται στην προσωπική του εμφάνιση, αλλά να αναφέρεται στη μεγάλη επιτυχία της ομάδας του.


"Είναι πετυχημένη η χρονιά σίγουρα, μετά από την κατάκτηση της διοργάνωσης είναι η πιο δύσκολη χρονιά για μία ομάδα, ειδικά για έναν παίκτη. Ήταν δύσκολη χρονιά, οι ομάδες

είχαν σκαμπανεβάσματα γιατί πλέον η διοργάνωση έχει περισσότερα παιχνίδια", ήταν τα πρώτα λόγια του Βασίλη Σπανούλη ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Απόψε μας βοήθησε ο κόσμος, η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη, πήραμε πολύ ενέργεια. Χάσαμε πολλά σουτ στην αρχή, είχαμε νευρικότητα. Στην επανάληψη διορθώσαμε την άμυνά μας, παίξαμε με ψυχή και δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο. Δεν είμαστε ρομπότ, όλοι κάνουμε λάθη. Απόψε δείξαμε χαρακτήρα και καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι μετά από δύο ήττες".

Οσον αφορά για το αν ο Ολυμπιακός είναι πετυχημένη ομάδα σημείωσε πως "μετά από ευρωπαϊκό πάμε πάλι σε φάιναλ φορ και δείξαμε ότι είμαστε από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Πλέον έχουμε πολύ δουλειά, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και πάμε σεμνά".

Τέλος, ο V-Span ανέφερε πως η πρόκριση στο φάιναλ φορ "είναι μεγάλη επιτυχία, πάμε να παίξουμε όντως πετυχημένοι, θα δείξουμε πάθος. Σε ένα φάιναλ φορ χρειάζεσαι τύχη και ελπίζω η τύχη να είναι με το μέρος μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα