ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | "Θα έχουμε 2.500 κόσμο στο Λονδίνο"

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Παρασκευή (10/5, 19:00) την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον ημιτελικό του Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα, ωστόσο στο Λονδίνο δεν θα είναι μόνος του.

Όπως τόνισε στον NovaΣΠΟΡ Fm 94.6 ο Χρήστος Μπαφές, διευθυντής επικοινωνίας της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ, οι Πειραιώτες θα έχουν τη συμπαράσταση περίπου

2.500 φιλάθλων τους, αριθμός που μπορεί μάλιστα να αυξηθεί!

"Θα έχουμε 2500 κόσμο. Ενδεχομένως να έχουμε και μια αύξηση από Έλληνες του εξωτερικού. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η έλλειψη αεροπορικών εισιτηρίων κι αυτά που υπάρχουν είναι πολύ ακριβά", δήλωσε αρχικά ο Χρήστος Μπαφές και πρόσθεσε: "Για την εποχή που ζούμε ο αριθμός αυτός είναι εξαιρετικός. Από ό,τι μαθαίνουμε δύσκολα οι άλλες ομάδες θα έχουν περισσότερους από 1000 φιλάθλους".

Σχετικά με την παρουσία του Γιώργου Μπαρτζώκα στο "τιμόνι" του Ολυμπιακού, είπε: "Δεν φοβήθηκε την πρόκληση, κάτι που θα έκαναν πάρα πολλοί. Ζούμε στην Ελλάδα όπου όλοι αρκέσκονται στο να κάνουν κριτική και όλοι είναι γνώστες. Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι στο Φάιναλ Φορ, από μόνο του δείχνει το πόσο σωστή δουλειά έχει γίνει στην ομάδα".

Τέλος, για τον τραυματισμό του Γκιόργκι Σερμαντίνι, τόνισε πως: "Θα χρειαστεί 4-5 ημέρες, αλλά νομίζω ότι θα τα καταφέρει και είναι στις 12 επιλογές του προπονητή για τον ημιτελικό".

Keywords
Τυχαία Θέματα