ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Βραδιά λάμψης στην Σύρο

Ο σκοπός ήταν ιδιαίτερος και όπως αναμενόταν ο φιλανθρωπικός αγώνας που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό "Δ. Βικέλας" κατόπιν πρωτοβουλίας του Γιώργου Πρίντεζη στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Συγκεκριμένα το βράδυ της Τετάρτης το κλειστό Γυμναστήριο Δ. Βικέλας της Ερμούπολης γνώρισε μεγάλες στιγμές καθώς έδωσαν το παρών έξι πρωταθλητές Ευρώπης. Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Βαγγέλης Μάντζαρης, Δημήτρης Μαυροειδής και Δημήτρης Κατσίβελης ενθουσίασαν το κοινό προσφέροντας θέαμα κόντρα στην Μικτή ομάδα της Σύρου και αποθεώθηκαν από τον κόσμο, αλλά και από την «Θύρα

7» της Σύρου. Το τελικό σκορ λίγη σημασία έχει ενώ μάλιστα ύστερα από διαγωνισμό μαζί με τους πρωταθλητές Ευρώπης με τον Ολυμπιακό, αγωνίστηκαν και νεαροί παίκτες από τον Αρη Σύρου και την Ερμούπολη και δέχθηκαν το χειροκρότημα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με παιχνίδι ανάμεσα σε νεαρά παιδιά από τον Αρη Σύρου και την Ερμούπολη, δηλαδή το μέλλον του νησιού μας και αποθεώθηκαν και από τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας ανάμεσα στους παίκτες του Ολυμπιακού και την Μικτή ομάδα του νησιού μας, έγινε βράβευση στους δις πρωταθλητές Ευρώπης από τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Δεκαβάλλα ο οποίος απένειμε συν τοις άλλοις και το χρυσό μετάλλιο του Δήμου στον Συριανό μπασκετμπολίστα, Γιώργο Πρίντεζη που εμφανίστηκε συγκινημένος .

Επίσης, οι «ερυθρόλευκοι» βραβεύθηκαν από τον πρόεδρο του Ο.Π.Α.Σ, Γιάννη Κεράνη, αλλά και από τους οργανωμένους φίλους του Ολυμπιακού του νησιού μας, δηλαδή την «Θύρα 7».
Οι μαζορέτες του Ολυμπιακού έδωσαν ξεχωριστό τόνο στην γιορτή που διοργανώθηκε από το syros-sports.gr και φυσικά με την βοήθεια των φορέων και τον χορηγών μας που χωρίς αυτούς δεν θα είχε γίνει τίποτα ενώ τον διαγωνισμό στα τρίποντα νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης, αλλά στην ουσία νικητές βγήκαν όσοι το παρακολούθησαν.

Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για τις ανάγκες των Νεφροπαθών Σύρου και για την ενίσχυση του Γηροκομείου Αγίου Παντελεήμονα.

Πηγή: syros-sports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα