ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Ετσι, το γιόρτασαν οι νταμπλούχοι (pics)

Ο Παναθηναϊκός γιόρτασε στο ΟΑΚΑ μαζί με περισσότερους από 15.000 φίλους του την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου Ελλάδας, με τον Κώστα Τσαρτσαρή, ο οποίος αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, να είναι το τιμώμενο πρόσωπο της φιέστας και τον Θανάση Γιαννακόπουλο να... δίνει απαντήσεις.


Πάνω από 15.000 φίλοι των «πρασίνων» βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για να αποθεώσουν τον Αργύρη Πεδουλάκη και τους παίκτες του για την κατάκτηση του 33ου πρωταθλήματος στην ιστορία του Παναθηναϊκού, αλλά και να αποχαιρετίσουν τον Κώστα Τσαρτσαρή, ο οποίος αποφάσισε να κρεμάσει την φανέλα του. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού μάλιστα είχαν αναρτήσει ένα πανό που έγραφε "ΤΣΑΡΤΣΑΡΗΣ: 11 ΧΡΟΝΙΑ - 21 ΤΙΤΛΟΙ... ΚΩΣΤΑ ΜΑΓΚΑ Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ".

Το παρών στο ΟΑΚΑ, όπως αναμενόταν, έδωσε ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος ενώ ήταν εκείνος που τίμησε τον Κώστα Τσαρτσαρή για την προσφορά του στο «τριφύλλι». Απαντες στο ΟΑΚΑ κατά την στιγμή της βράβευσης σηκώθηκαν όρθιοι για να αποθεώσουν τον Τσαρτσαρή την ίδια ώρα που προβαλλόταν ένα video με στιγμές από την καριέρα του. "Περάσαμε έντεκα καταπληκτικά χρόνια. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ευχαριστώ για την προσωπική αλλά και την ομαδική στήριξη. Θα είστε πάντα η οικογένειά μου", ανέφερε ο Κώστας Τσαρτσαρής, o οποίος τιμήθηκε και από την Θύρα 13.

Στην φιέστα βρέθηκαν, όμως και ο Παύλος Γιαννακόπουλος αλλά και ο αδελφός του, Θανάσης. "Ο Παναθηναϊκός θα είναι πρωταθλητής τουλάχιστον για άλλα δέκα χρόνια", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, όταν χαιρέτισε από το παρκέ τους φιλάθλους ενώ άφησε κι απάντησε και στους περσινούς πανηγυρισμού του Παναγιώτη και του Γιώργου Αγγελόπουλου μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, καθώς είπε "εγώ και η οικογένειά μου θα είναι εδώ και τα επόμενα δέκα χρόνια, ο Παναγιώτης πού θα είναι;”.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ έκανε την απονομή του τροπαίου στους νταμπλούχους και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, η Κατερίνα Γιαννακοπούλου και ο Δημήτρης Διαμαντίδης το σήκωσαν πρώτοι από κοινού στον ουρανό του ΟΑΚΑ. Ακολούθησαν αποθεωτικές στιγμές πριν τελικά οι νταμπλούχοι ανανεώσουν το ραντεβού τους με τους φίλους τους για τη νέα σεζόν.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πριν από την έναρξη της φιέστας είχε ετοιμάσεις πολλούς διαγωνισμούς για τους φίλους του «τριφυλλιού» ενώ για την ιστορία στην... εμφύλια μάχη που ακολούθησε οι «πράσινοι» νίκησαν τους «άσπρους» με 37-27.

Keywords
Τυχαία Θέματα