ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Διαμαντίδης: "Μόνο ο Παναθηναικός στο μυαλό μου"

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής στην Εθνική ομάδα ενώ τόνισε πως είναι πολύ καλά στον Παναθηναικό και δεν σκέφτεται να δοκιμάσει στο εξωτερικό.

Ο πολύπειρος γκάρντ επισκέφθηκε τη Greek Basketball Academy και δέχτηκε ερωτήσεις από μικρούς φίλους του μπάσκετ, όπως για το αν θα επιστρέψει στην Εθνική: "Όχι, δεν θα επιστρέψω.Με την Εθνική ομάδα έζησα πολύ μεγάλες στιγμές αλλά το κεφάλαιο αυτό έχει κλείσει για μένα".

Οσον

αφορά για το αν σκέφτεται να παίξει εκτός συνόρων απάντησε πως"όχι, δεν σκέφτηκα να παίξω στο εξωτερικό. Έχω ζήσει σπουδαίες στιγμές αυτά τα εννιά χρόνια που είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού".

Τέλος, για την παρουσία του στην ακαδημία είπε: "Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είχα την ευκαιρία να βρεθώ με τα παιδιά και να δω κι εγώ αυτό που μου λένε ο Λάζαρος, ο Κώστας και ο Νίκος. Γίνεται σπουδαία δουλειά απ' όλο το τιμ και θα στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια που έχει ως στόχο τη μεταλαμπάδευση των γνώσεων παικτών και προπονητών στα παιδιά, την ανάπτυξη του μπάσκετ και την παροχή κινήτρων στα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό".

Keywords
Τυχαία Θέματα