ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Διαμαντίδης: "Να μείνει ψηλά ο Παναθηναϊκός"

Μια νέα σελίδα ανοίγει στον Παναθηναϊκό και σύμφωνα με τον αρχηγό του "τριφυλλιού", Δημήτρη Διαμαντίδη πρέπει οι παίκτες να βοηθούν ο ένας τον άλλον, για να πραγματοποιήσουν τον στόχο τους, που είναι να διατηρηθεί η ομάδα ψηλά.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε στην Media Day του Παναθηναϊκού για τους στόχους της ομάδας, αλλά και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Για τις

αλλαγές στην ομάδα:
"Είναι μία νέα σελίδα για όλους. Σίγουρα τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα, θα παλέψουμε μέσα στο γήπεδο για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατό πιο ανταγωνιστικοί. Για όλους είναι κάτι διαφορετικό, εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλεύουμε μέσα στο γήπεδο, να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και επειδή είμαστε πολλοί νέοι παίκτες να καταφέρουμε να γίνουμε ένα σύνολο".

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού , ενόψει της νέας σεζόν:
"Σίγουρα οι εγχώριοι στόχοι είναι οι κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Στην Euroleague ξεκινάμε από διαφορετική βάση, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Πολύ σημαντικό είναι να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον, ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα πιο έτοιμη. Σίγουρα χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου και υπομονή γιατί η ομάδα είναι καινούρια, εμείς θα παλεύουμε μέσα στο γήπεδο για να κρατήσουμε τον παναθηναϊκό ψηλά".

Για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς:
"Σε όλους θα λείψει ο κύριος Ομπράντοβιτς. Σαφώς τα χρόνια που ήμασταν μαζί ήρθαν πολλές χαρές. Τώρα ξεκινά μια καινούρια σελίδα. Ενωμένοι να συνεχίσουμε την ίδια πορεία".

Keywords
Τυχαία Θέματα