ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | "Είναι τιμή που είμαι στον Παναθηναϊκό"

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε κόντρα στην Μπαρτσελόνα, γνωρίζοντας την ήττα με 85-80, με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη να εκφράζει τη στεναχώρια του για αυτό το αποτέλεσμα, αλλά παράλληλα να δηλώνει πως είναι τιμή του που είναι μέλος της κορυφαίας ομάδας στην Ελλάδα.

"Υπάρχει στεναχώρια για την ήττα στον τελικό. Πάντα θέλουμε να νικάμε. Για εμάς ήταν ένα πολύ δυνατό δεύτερο φιλικό. Ακόμα δεν είμαστε πλήρως έτοιμοι, αλλά τη

δεδομένη στιγμή προσπαθούμε να συμπληρώσουμε τα κενά και να οργανωθούμε καλύτερα", ανέφερε αρχικά στη βουλγαρική ιστοσελίδα "dariknews.bg" ο διεθνής σέντερ του "τριφυλλιού" και στη συνέχεια πρόσθεσε:

Παναθηναϊκός είναι μία σπουδαία ομάδα κι αποτελεί τιμή να 'μαι μέλος της. Είναι η δουλειά μου και πρέπει να την κάνω καλά. Είμαι εδώ για να αγωνίζομαι και να φτάσουμε στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Σίγουρα υπάρχουν πολλές αλλαγές στη σύνθεση, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Έχει πλούσια τροπαιοθήκη κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και φέτος: να κερδίσουμε τίτλους".

Keywords
Τυχαία Θέματα