ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Ενα δεκάλεπτο ήταν αρκετό...

Ο Αρης "ζόρισε" τον Παναθηναϊκό για ένα ημίχρονο, αλλά στο τρίτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη έβαλαν το πόδι τους στο γκάζι και έδωσαν τυπικό χαρακτήρα στην αναμέτρηση, καθώς επικράτησαν με 56-71 για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε νωθρός και άστοχος μιας και τα "πράσινα" ποσοστά δεν ήταν καθόλου καλά (8/21 δίποντα, 3/11 τρίποντα και 2/6 βολές). Οι παίκτες του Βαγγέλη

Αλεξανδρή ήταν πιο εύστοχοι και μπόρεσαν να διατηρηθούν κοντά στο σκορ και ο Παναθηναϊκός ένιωθε “καυτή” την ανάσα του Αρη, μιας και το τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου βρήκε τους πράσινους να έχουν προβάδισμα μόλις τεσσάρων πόντων (23-27).


Μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε πιο συγκεντρωμένος και εύστοχος και στην τρίτη περίοδο έτρεξε ένα επιμέρους σκορ 14-29, γεγονός που του επέτρεψε να χτίσει μια διαφορά ασφαλείας. Στην τελευταία περίοδο οι παίκτες του Αρη προσπάθησαν να μειώσουν την ψαλίδα, αλλά ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο του ματς και έφτασε στην επικράτηση με 56-71, ξεκινώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα.

Δεκάλεπτα: 12-15, 23-27, 37-56, 56-71

Keywords
Τυχαία Θέματα