ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Γκιστ: "Ματσιούλις και Ούκιτς βγήκαν μπροστά "

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με το διπλό από το Βερολίνο και ο Τζέιμς Γκιστ εξήγησε το πώς ο ίδιος και οι συμπαίκτες πήραν τη νίκη επί της Αλμπα ενώ έβγαλε και το καπέλο του στους Γιόνας Ματσιούλις και Ρόκο Λένι Ούκιτς


"Ηταν δύσκολο παιχνίδι. Η Αλμπα Βερολίνου διαθέτει καλή ομάδα και ειδικά στην έδρα τους παίζουν εξαιρετικά. Γνωρίζαμε πως δεν θα είχαμε μαζί μας τον Διαμαντίδη, αλλά ο Ρόκο (σ.σ. Ούκιτς) μαζί με τον Ματσιούλις βγήκαν μπροστά και το χρειαζόμασταν

αυτό. Ολα τα παιδιά έκαναν καλή δουλειά κατά τη γνώμη μου και γι' αυτό νικήσαμε", δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν το παιχνίδι είναι μονοδιάστατο επιθετικά :

"Η επίθεση μας δεν είναι μονοδιάστατη. Οταν είναι μέσα ο Σόφο (σ.σ. Σχορτσανίτης) του δίνουμε τη μπάλα και ή παίζει αυτός και τελειώνει τις φάσεις ή ψάχνει πάσα σε κάποιον ελεύθερο όταν πηγαίνει βοήθεια επάνω του. Ετσι είναι το μπάσκετ".

Οσον αφορά την συνέχεια του Ομίλου ο Τζέιμς Γκιστ ανέφερε πως "το γκρουπ είναι αρκετά δύσκολο. Εχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τη Ρεάλ την ερχόμενη εβδομάδα και αυτό κοιτάμε. Πετύχαμε μια νίκη εκτός έδρας που τη θέλαμε τόσο πολύ. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και συνεχίζουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα