ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Μανωλόπουλος: "Ενας ακόμη τελικός με Καντού"

Η καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας ήταν το "κλειδί" της νίκης του Παναθηναϊκού επί της Ρεάλ, σύμφωνα με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, ο οποίος αναφέρθηκε και στην προσθήκη του Μάρκους Μπανκς.

Ο άμεσος συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, δήλωσε μετά το παιχνίδι:

"Ήταν μία σημαντική νίκη γιατί ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο. Δεν μπορούμε να κρύψουμε πως η ομάδα είχε μία καμπή στην απόδοσή της, αλλά σήμερα τα παιδιά και με τη βοήθεια του κόσμου πήραν θάρρος και ενέργεια. Όλα ξεκίνησαν από

την άμυνα. Στην αρχή είχαμε κακά ποσοστά στα τρίποντα, αλλά στη συνέχεια τα βελτιώσαμε. Η άμυνά μας ήταν καλύτερη και έτσι βάλαμε κάποια εύκολα καλάθια.

Τα περισσότερα παιδιά δεν έχουν εμπειρία από τέτοια ματς. Παίζοντας την αποκτούν. Μετρά η νίκη και όχι να παίζεις καλά σε αυτό το σημείο. Η Ευρωλίγκα είναι δύσκολη γιατί μέσα σε δευτερόλεπτα μπορείς να χάσεις τα πάντα. Μέσα από τα παιχνίδια, τα παιδιά θα γίνουν ακόμη καλύτερα. Πλέον με την Καντού πάμε για ακόμη έναν τελικό".

Για τον Μπανκς σχολίασε: "Ένας παίκτης που έχουμε δει και ξέρουμε πράγματα γι’ αυτόν. Όμως, το κακό είναι πως η ομάδα δεν μπορεί να κάνει πολλές προπονήσεις μαζί του λόγω των συνεχόμενων αγώνων και θέλουμε ακόμα λίγο καιρό για να τον δούμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα