ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Μάριτς: "Σεβόμουν τις αποφάσεις του Ζοτς"

Πικραμένος από τον μικρό χρόνο συμμετοχής του στον Παναθηναϊκό την τελευταία διετία φάνηκε ο Αλεκς Μάριτς, αλλά τόνισε ότι όταν ανήκεις σε μία ομάδα πρέπει να σέβεσαι τις αποφάσεις του προπονητή σου.

Ο πρώην σέντερ των "πρασίνων" μίλησε στην ιστοσελίδα "Τhe Sunday Morning Herald" για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι πάρα την απογοήτευσή του για τον χρόνο συμμετοχής του στους "πράσινους" σεβόνταν τις αποφάσεις του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Παράλληλα ο Μάριτς μίλησε για την προοπτική να αγωνιστεί στον ΝBA αλλά και για την Εθνική ομάδα της Αυστραλίας.
-
Για το ενδεχόμενο

να κάνει το επόμενο βήμα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και το ΝΒΑ.

"Δεν θέλω να κρατάω μεγάλο καλάθι. Έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό. Ένα καλό Ολυμπιακό τουρνουά θα ενισχύσει την εικόνα μου, όμως θέλω να παίξω καλά για την ομάδα, τη χώρα και ότι έρθει μετά, ας έρθει".

-O Αλεκς Μάριτς δεν είχε το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στον Παναθηναϊκό, κάτι που τον ενοχλούσε αλλά ήταν σεβαστό και δήλωσε: 

"Είναι ενοχλητικό μερικές φορές όμως πρέπει να σέβεσαι τις επιλογές του προπονητή. Προφανώς όταν μου δίνετε η ευκαιρία να παίξω το κάνω. Ως παίκτης, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να συνεχίζεις τη σκληρή δουλειά και όταν ο κόουτς σου δίνει την ευκαιρία να την εκμεταλλεύεσαι".

-

Για την επίθεση στο πούλμαν του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο των τελικών της Α1 με τον Ολυμπιακό και τον τραυματισμό των Περπέρογλου και Σμιθ, σχολίασε: "Με την αντιπαλότητα που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες, τα περιμένεις αυτά. Δεν είναι τίποτα καινούργιο. Δεν είναι κάτι καλό, αλλά είναι αλήθεια".

Keywords
Τυχαία Θέματα