ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Ματσιούλις: "Δεν προκλήθηκε κανένας πανικός"

Καμία αλλαγή στο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα δεν έχουν προκαλέσει οι πρόσφατες δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, σύμφωνα με τον Γιόνας Ματσιούλις, ο οποίος τόνισε πως δεν έχει κανένα παράπονο από την ζωή του στην Ελλάδα και τις συνθήκες εργασίας στον Παναθηναϊκό.

Ο Λιθουανός άσος του Παναθηναϊκού σε συνέντευξή του στην lrytas.lt, δήλωσε χαρακτηριστικά:

"Ο μισθός μου δεν

άργησε ποτέ ούτε μία μέρα. Δεν έχω βιώσει τίποτα που να θυμίζει κρίση. Ολα εδώ είναι υπέροχα, όπως και η ζωή στην Ελλάδα. Ο καιρός είναι καλός και μπορείς εύκολα να επικοινωνήσεις με τους ανθρώπους, καθώς μιλούν όλοι Αγγλικά".

Σε ερώτηση για τις πρόσφετες αποκαλύψεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και την πρόθεσή του να αποχωρήσει από το "τιμόνι" της ομάδας, απάντησε:

"Οι παίκτες το αντιμετωπίσαμε με ψυχραιμία. Δεν προκλήθηκε κανένας πανικός. Η γνώμη μου είναι πως αυτό απασχολεί περισσότερο τα ΜΜΕ. Οι προπονήσεις συνεχίζονται στο ίδιο κλίμα, η υποστήριξη του κόσμου είναι μεγάλη, οι χορηγοί είναι οι ίδιοι, το ίδιο και ο Πρόεδρος. Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ο,τι μαθαίνω είναι μόνο από τον Τύπο. Εμάς μάς ενδιαφέρει μόνο το αγωνιστικό κομμάτι και επικεντρωνόμαστε σε αυτό. Αλλά αν η ομάδα πραγματικά είχε τόσο σοβαρά οικονομικά προβλήματα θα υπήρχε περισσότερο άγχος. Αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο".

Για τους στόχους που έχει η ομάδα, δήλωσε: "Ο στόχος μας είναι πάντα η νίκη. Θέλουμε την πρώτη θέση στον Ομιλο της Ευρωλίγκας. Είναι καλύτερη από την τρίτη... Τό ίδιο και στην Ελλάδα. Θέλουμε το πρωτάθλημα. Κάθε χρόνο η ομάδα βάζει υψηλούς στόχους. Γι' αυτό άλλωστε είμαστε εδώ".

Keywords
Τυχαία Θέματα