ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | "Να κάνουμε ακόμα πιο γνωστό τον Παναθηναϊκό"

Ο Παναθηναϊκός έγινε η πρώτη ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη που ανοίγεται στην Κίνα και την Ανατολική Ασία, και ο Ηλίας Κατσογιάννης μίλησε για το εγχείρημα του τριφυλλιού, ενώ έθεσε ως στόχος να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο το όνομα της ομάδας.

"Στην παρούσα φάση, η συμφωνία δεν έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι. Είναι καθαρά σε εμπορικό επίπεδο κι ελπίζουμε σε βάθος χρόνου να έχουμε τα προσδοκώμενα έσοδα", δήλωσε μεταξύ

άλλων στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6" ο υπεύθυνος του τμήματος marketing της πράσινης ΚΑΕ

Διαβάστε όσα είπε ο Ηλίας Κατσογιάννης:

Για την συμφωνία: «Το τελευταίο 1,5 χρόνο είχε μπει έντονα στο μυαλό μας να ανοίξουμε την αγορά στην Κίνα και γενικά στην Ανατολική Ασία. Αυτό επιτέλους έφτασε σε happy end σήμερα και πλέον βρισκόμαστε στην αρχή για να πετύχουμε αυτά που προσδοκούμε με αυτή τη συμφωνία. Είμαστε χαρούμενοι γιατί είμαστε οι πρώτοι σε Ελλάδα κι Ευρώπη που ξεκινάμε αυτό το εγχείρημα».

Για το τι σημαίνει ουσιαστικά αυτή η συμφωνία: «Δεν θέλουμε να ανακοινώσουμε ακόμα το όνομα της εταιρίας, μέχρι τουλάχιστον να ξεκινήσει να… τρέχει το πρόγραμμα. Ο Παναθηναϊκός είναι γνωστό μέγεθος στην Κίνα, με την αναγνωσιμότητα που έχουν οι παίκτες του ανά τον κόσμο. Αυτό θέλουμε να αναπτύξουμε και να κάνουμε ακόμα πιο γνωστό στην Ασία το όνομα του συλλόγου. Με αυτή τη συμφωνία, ελπίζουμε σε εύρεση χορηγών, πώληση προϊόντων, καθώς και ανταλλαγή παικτών και γνώσης. Στην παρούσα φάση βέβαια, η συμφωνία δεν έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι. Είναι καθαρά σε εμπορικό επίπεδο κι ελπίζουμε σε βάθος χρόνου να έχουμε τα προσδοκώμενα έσοδα».

Για πιθανή απόκτηση παίκτη από τη Κίνα: «Μπορεί να δουλέψει προσθετικά αν έρθει και ένας παίκτης από την Κίνα στον Παναθηναϊκό. Όμως είναι δύσκολο να πούμε κάτι αυτή τη στιγμή, γιατί δεν υπάρχει θέμα. Σίγουρα θα βοηθούσε κι αυτό στο στόχο μας. Και κάποιο φιλικό στην Κίνα θα ήταν προς την σωστή κατεύθυνση. Υπάρχει σαν σκέψη, καθώς έτσι θα ερχόταν σε άμεση επαφή ο πληθυσμός της Κίνας με τον Παναθηναϊκό. Θα προσπαθήσουμε να έρθουμε σε επαφή και με ομάδες που αγωνίζονται στο εκεί πρωτάθλημα. Πάντα, όμως, με σεβασμό στο αγωνιστικό πρόγραμμα του συλλόγου.

Για την σημασία της παρουσίας του Παναγιώτη Γιαννάκη στην Κίνα: «Το γεγονός πως ο κ. Γιαννάκης είναι στην εθνική Κίνας είναι εντελώς συμπτωματικό, γιατί εμείς ασχολούμαστε με αυτό το πρότζεκτ πολλούς μήνες. Σίγουρα, η πρόσληψή του επιβεβαιώνει πως σωστά πράττουμε και προχωρούμε αυτή τη σκέψη μας. Υπάρχει έδαφος για κάτι καλό στην εκεί περιοχή. Έχουμε αποφασίσει πως το μπάσκετ δεν είναι μόνο αθλητικό γεγονός. Τα έσοδα είναι πολύ σημαντικό πράγμα και πάντα πρέπει να κοιτάμε νέους τρόπους άντλησης».

Keywords
Τυχαία Θέματα