ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Πεδουλάκης: "Αγώνας... προετοιμασίας και για τις δυο ομάδες"

Ο Παναθηναϊκός δίνει στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο του ματς για την κανονική διάρκεια κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να σημειώνει πως πρόκειται για να καλή ευκαιρία να προετοιμαστούν οι ομάδες ενόψει των πλέι οφ.

"Είναι το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου και αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ.

Είναι ένας αγώνας που θα βοηθήσει και τις δύο ομάδες να προετοιμαστούν για τα πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ παίζει πειθαρχημένα, έχει μια καλή εικόνα όλη τη χρονιά. Εμείς συνεχίζουμε την προετοιμασία μας με στόχο τα πλέι οφ. Συνεχίσαμε με προπονήσεις αυτό το διάστημα, έχοντας κάποια προβλήματα, κάποιες απουσίες, αλλά προχωράμε. Επίσης, ήταν καλό το διάστημα αυτό για τον Κάρι, γιατί μπαίνει περισσότερο στην ομάδα και προσαρμόζεται", δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Από την πλευρά των παικτών, ο σέντερ Γάιος Σκορδίλης, ανέφερε από τη δική του πλευρά: "Αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα, η οποία έχει αποδείξει στη διάρκεια της χρονιάς ότι παίζει δυνατά και ότι μάχεται σε κάθε παιχνίδι από την αρχή ως το τέλος. Είναι ο τελευταίος αγώνας της κανονικής περιόδου και θέλουμε για μια ακόμη φορά να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα από ένα καλό παιχνίδι, μια καλή απόδοση. Θέλουμε να εφαρμόσουμε αυτά που μας υποδεικνύουν οι προπονητές και να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης".

Keywords
Τυχαία Θέματα