ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Πεδουλάκης: «Να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε»

Για την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της α' φάσης της Ευρωλιγκας (19/12, 21:45, ΔΤ) μίλησαν οι Αργύρης Πεδουλάκης και Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.

«Θέλουμε να έχουμε μία καλή εμφάνιση. Στόχος είναι να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε στην άμυνα και να βρούμε ρυθμό στην επίθεση. Η Μακάμπι είναι ομάδα που παίζει στα άκρα και αλλάζει τον τρόπο που αμύνεται για να μπερδέψει τους αντιπάλους της. Εμείς θα πρέπει να διαβάζουμε σωστά κάθε κατάσταση. Αυτό και ο έλεγχος

του ρυθμού θα είναι κλειδί για τη νίκη», ήταν τα όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης, στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη δεύτερη θέση στον όμιλο. Έχουμε μία καλή ευκαιρία να δώσουμε ένα δυνατό ματς πριν τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Η Μακάμπι είναι πραγματικά καλή ομάδα, με πολύ ταλέντο και δεν μπορούμε να εστιάσουμε μόνο σε έναν ή δύο παίκτες. Διαθέτει πολλούς καλούς παίκτες, οπότε θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να ελέγξουμε το ρυθμό, γιατί τους αρέσει το γρήγορο παιχνίδι», πρόσθεσε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα