ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | "Πράσινο"... δωράκι γενεθλίων με Αλμπα!

Την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα θα επιδιώξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Αλμπα Βερολίνου την προσεχή Παρασκευή (15/3) και το "Τριφύλλι" θέλει και πάλι τη συμπαράσταση από το πιστό κοινό του! Ετσι, η "πράσινη" ΚΑΕ αποφάσισε να κάνει... δωράκι δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός σε όσους φιλάθλους έχουν γενέθλια από σήμερα (12/3) μέχρι και την ημέρα
της αναμέτρησης!

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:

"Ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι δίνει ο Παναθηναϊκός την Παρασκευή (15/3) για την Ευρωλίγκα στο ΟΑΚΑ, αλλά δεν ξεχνά και τους φίλους της ομάδας, που βρίσκονται πάντα στο πλευρό της. Και ιδιαίτερα όσους έχουν λόγο να… γιορτάσουν.

Όσοι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν γενέθλια από σήμερα (12/3) ως και την Παρασκευή (15/3), έχουν το δικαίωμα να αγοράσουν δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός. Το δώρο αυτό μπορούν να το παραλάβουν όσοι το δικαιούνται μόνο από τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ, τα οποία θα λειτουργήσουν τρεις ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης όπως γίνεται σε κάθε αγώνα. Η παραλαβή των εισιτηρίων θα γίνεται με την επίδειξη ταυτότητας. Και μαζί θα παραλαμβάνουν και ένα δεύτερο δώρο: Ένα κουπόνι 10 ευρώ, το οποίο θα μπορούν οι εορτάζοντες να εξαργυρώσουν μόνο από τις μπουτίκ του γηπέδου, μόνο στον αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου και για αγορές άνω των 30 ευρώ...".

Keywords
Τυχαία Θέματα