ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Το καθοριστικό βήμα...

Να φανεί ξανά στο ύψος του και να... συνεχίσει τη δουλειά που ξεκίνησε στην Βαρκελώνη -όπου και "άρπαξε" το πλεονέκτημα έδρας- κάνοντας παράλληλα αποφασιστικό βήμα προς το... Λονδίνο θα επιδιώξει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται απόψε (16/4, 21.45 ΕΤ-1) στο κατάμεστο ΟΑΚΑ την Μπαρτσελόνα, για την τρίτη προημιτελική "μάχη" της σειράς!

Οι "πράσινοι" δεν θέλουν επουδενί να στείλουν στο... καλάθι των αχρήστων το σπουδαίο μπρέικ

με το οποίο επέστρεψαν από την Καταλονία και θα προσπαθήσει να να "φιλοδωρήσει" την παρέα του Ναβάρο με ακόμη δύο νίκες μέσα στο "σπίτι" του -να πράξει δηλαδή ό,τι ακριβώς και το 2011- και να "σφραγίσει" εκείνος το "μαγικό" εισιτήριο για το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας!

Το "Τριφύλλι" θα έχει και... έκτο παίκτη στο πλευρό του, αφού οι πιστοί φίλοι του Εξάστερου θα "βουλιάξουν" το ΟΑΚΑ, το οποίο αναμένεται "καυτό" και δεν θα πέφτει καρφίτσα! Βέβαια, όπως ξεκαθάρισε και ο Αργύρης Πεδουλάκης οι παίκτες του δεν θα πρέπει να παρασυρθούν από την ατμόσφαιρα της έδρας, αλλά να... αξιοποιήσουν υπέρ τους τη δύναμη και την ώθηση του κόσμου!

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ωστόσο... ταλαιπωρείται από έναν μεγάλο "πονοκέφαλο" που ακούει στο όνομα Τζέιμς Γκιστ και αυτό διότι η συμμετοχή του Αμερικανού φόργουορντ -η παρουσία του οποίου έχει αποδειχθεί κομβική μέχρι στιγμής- παραμένει αμφίβολη και θα κριθεί τελευταία στιγμή...

Βέβαια, ούτε και στο "στροτόπεδο" των μπλαουγκράνα λείπουν τα προβλήματα, αφού πέραν των Πιτ Μάικλ και Τσάβι Ραμπασέδα, ο Τζο Ινγκλς έχει τεθεί μεν στη διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ, ωστόσο η κατάστασή του παραμένει ερωτηματικό, αφού προέρχεται από τραυματισμό στο δεξί ισχίο που αποκόμισε στο κυριακάτικο (14/4) ματς με την Γκραν Κανάρια.

Στο ΟΑΚΑ, θα παρευρεθεί και αντιπροσωπεία στελεχών της Ευρωλίγκας, που αποδέχθηκε την πρόσκληση του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλου, μετά τις εκατέρωθεν ανακοινώσεις αντιπαράθεσης και το... μέτωπο που είχε ανοίξει τις τελευταίες ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα