ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Τσαρτσαρής: "Κορυφαίος και με... καρύδια ο Διαμαντίδης"

Το εγκώμιο του προσώπου των ημερών, Δημήτρη Διαμαντίδη, έπλεξε ακόμα ένας "πράσινος", ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο οποίος παράλληλα επισήμανε πως εφόσον ο Παναθηναϊκός αγωνιστεί όπως πρέπει με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τότε δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

"Δεν είναι ανίκητη", σχολίασε μεταξύ άλλων για τη "ρώσικη αρκούδα" ο Έλληνας άσος.

Ο 32χρονος παόυερ φόργουορντ φόργουορντ των πρωταθλητών Ελλάδας

και Ευρώπης, μιλώντας στην τηλεόραση του "ΣΚΑΪ", αναφέρθηκε στη συγκλονιστική σειρά με τη Μακάμπι, στο ενδεχόμενο να υπάρξει μονομαχία "αιωνίων" στον τελικό της Ευρωλίγκας, ενώ επιπλέον έδωσε δίκιο στον Ομπράντοβιτς σχετικά με τη συμπεριφορά των φιλάθλων μετά το τέλος της αναμέτρησης με την "ομάδα του λαού", τονίζοντας όμως ότι "δεδομένα κανένας δεν κρατάει κακία σε κανένα".

Οι δηλώσεις του Κώστα Τσαρτσαρή:

Για το αν υπάρχει κορεσμός μετά από τόσες επιτυχίες: "Είναι κάτι διαφορετικό. Κάθε επιτυχία είναι διαφορετική και την χαιρόμαστε όπως πρέπει. Η πρόκριση είναι κάτι καινούργιο για το οποίο παλεύουμε όλη τη χρονιά οπότε δεν μπορούμε παρά να είμαστε ικανοποιημένοι".

Για την πρόκριση επί της Μακάμπι: "Ήταν πολύ δύσκολη. Για μια πολύ καλή ομάδα με ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού. Από την μεριά μας βρεθήκαμε σε κάποια άσχημα βράδια και γι' αυτό χάσαμε. Ωστόσο, πήραμε τις νίκες που έπρεπε και την πρόκριση και φτάσαμε εκεί που θέλαμε. Ίσως να ήταν καλό και για το μπάσκετ που η σειρά είχε τόσο καλά παιχνίδια και πήγε στα πέντε ματς".

Για την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ: "Είναι από τις λίγες φορές που το έχω δει αυτό. Συγκεκριμένα, τόσο γεμάτο το θυμάμαι με την Εφές το 2006 και στα περσινά παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα. Σίγουρα όμως είναι πολύ λίγα και η βοήθεια του κόσμου ήταν πολύ σημαντική. Σε όλες τις δύσκολες στιγμές του ματς ο κόσμος μας βοήθησε και σίγουρα μέσα σε ένα τέτοιο ΟΑΚΑ είναι δύσκολο να περάσει κάποιος".

Για τη δυσαρέσκεια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τη συμπεριφορά μερικών οπαδών: "Μάλλον θα συμφωνήσω με τον κόουτς. Δεν έχουμε πανηγυρίσει όπως θα θέλαμε αλλά τον καταλαβαίνω τον κόσμο. Είναι ενθουσιασμένος και θέλει να εκφράσει τη χαρά του αλλά και εμείς έχουμε δικαίωμα να το χαρούμε. Δεδομένα όμως κανένας δεν κρατάει κακία σε κανένα".

Για τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: "Δεν είναι ανίκητη. Ήδη έχει χάσει κάποια παιχνίδια στην Ευρωλίγκα. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάτι να φοβηθεί και μπορεί να αντιμετωπίσει όποια ομάδα και αν παίξει. Αρκεί να αγωνιστούμε όπως πρέπει".

Για τον πιθανό τελικό με τον Ολυμπιακό: "Σίγουρα θα είναι ένα καλό ματς. Όπως είναι σίγουρο ότι θα είναι ξεχωριστό και για τις δύο ομάδες. Για εμάς όμως δεν θα είναι κάτι τόσο διαφορετικό και δεν μας ενδιαφέρει αν θα αντιμετωπίσουμε την Μπαρτσελόνα ή τον Ολυμπιακό. Το σημαντικό είναι πρώτα να περάσουμε την ΤΣΣΚΑ και στην συνέχεια όποιον και αν βρούμε μπροστά μας θα τον αντιμετωπίσουμε όπως πρέπει".

Για την ανάγκη βελτίωσης που επισήμανε ο Ομπράντοβιτς: "Έχει απόλυτα δίκιο. Για να πάει η ομάδα καλά στο Final 4 πρέπει να στηριχτούμε σε 12

Keywords
Τυχαία Θέματα