ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Ζοτς: "Να το απολαύσουν όλοι..."

Να γίνει ένα καλό ματς με όμορφο μπάσκετ το οποίο θα ευχαριστηθούν όλοι και μετά θα μιλούν μόνο για αυτό, ευχηθηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας το Σάββατο (10/3).

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης προσκάλεσε τους "πράσινους" φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο και να στηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών του "τριφυλλιού", σε κόσμια πλαίσια, όμως και χωρίς να δημιουργηθούν... παρατράγουδα.

"Τι καινούριο να πούμε; Είμαστε εδώ για πέμπτη συνεχή χρονιά. Παίζουμε ένα παιχνίδι που απολαύσαμε τα προηγούμενα χρόνια και θέλουμε να απολαύσουμε και φέτος. Αυτό που ήταν προφανές όλα αυτά τα χρόνια είναι πως μεταξύ των ομάδων η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική κι αυτό θα συνεχιστεί φέτος", ανέφερε ο Ζοτς και πρόσθεσε:

"Από πλευράς του Παναθηναϊκού, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό ώστε αυτοί που αγαπούν το μπάσκετ να μπορούν να μιλούν μόνο γι’ αυτό. Θα ήθελα να παρακαλέσω τους φιλάθλους μας να έρθουν, να βοηθήσουν την ομάδα μας, αλλά να έχουν καλή συμπεριφορά, απέναντι και στους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Ελπίζω φέτος να έρθουν οι φίλαθλοί μας, γιατί πέρυσι είχαν έρθει ελάχιστοι. Ελπίζω να γίνει ένα καλό ματς και να το απολαύσουν όλοι".

Keywords
Τυχαία Θέματα