ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ | Σκαραφίγκας: "Δεν είναι κριτήριο για μας το ματς"

Ο Πανελευσινιακός έφυγε από το ΟΑΚΑ με την ήττα, αλλά ο Γιώργος Σκαραφίγκας στάθηκε στα κέρδη που είχε η ομάδα του απέναντι στον Παναθηναϊκό και τα οποία θα βοηθήσουν τους παίκτες του στην δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.


"Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και στον κόουτς Πεδουλάκη. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα καθ' όλη την εβδομάδα, κάναμε προπόνηση με έννεα παίκτες. Δεν λέω ότι θα νικούσαμε, αλλά θέλαμε την καλή εμφάνιση για

ψυχολογικούς λόγους, αφού ακολουθούν οριακές αναμετρήσεις. Προβληματίσαμε και προβληματιστήκαμε για ένα ημίχρονο. Η αναμέτρηση δεν αποτελεί κριτήριο για εμάς", δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Σκαραφίγκας μετά από την αναμέτρηση απέναντι στον Παναθηναϊκό και στην συνέχεια ενημέρωσε για την επιστροφή του Πανελευσινιακού στην "Γούβα":


"Στην αρχή του δεύτερου γύρου θα είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στο γήπεδό μας".


Από την πλευρά του ο Γιώργος Τσιάκος είπε: "Είχαμε πάρα πολύ δύσκολο έργο. Δουλέψαμε καθ' όλη την εβδομάδα, παρά τα προβλήματα. Θέλαμε να ήμαστε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο. Παλέψαμε. Στην τρίτη περίοδο ο Παναθηναϊκός πίεσε. Βρεθήκαμε να κυνηγάμε απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα κι είναι πάντα δύσκολα".

Keywords
Τυχαία Θέματα